ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESMUSICΑυτές είναι οι δύο νέες προσθήκες στην οικογένεια του KISS FM 89.0!

Αυτές είναι οι δύο νέες προσθήκες στην οικογένεια του KISS FM 89.0!

Η οικογένεια του Kiss FM 89,0 μεγαλώνει αφού δύο νέα πρόσωπα εντάχθηκαν στο δυναμικό του για να σας κρατάνε την καλύτερη ραδιοφωνική συντροφιά!

Πρόκειται για την Αναστασία Δρακά και την Pan Dragomir τις οποίες θα βλέπουμε και τηλεοπτικά και θα ακούμε και ραδιοφωνικά!

Αναστασία Δρακά 

Η Αναστασία θα κρατάει συντροφιά στους ακροατές του Kiss καθημερινά από τις 10:00 – 12:00 με το αστείρευτο χιούμορ της. Αν η μουσική, ο χορός και η τηλεόραση συναντιόντουσαν σ’ ένα πρόσωπο, αυτό δεν θα ήταν άλλο από της Αναστασίας Δρακά.

Νέα, ταλαντούχα, με αστείρευτο χιούμορ έχει κάνει σπουδές χορού, έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές (dancing with the stars κ.α). Πλέον, είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες  καθώς από την Δευτέρα 19/9 θα την ακούς καθημερινά 10:00-12:00 στον Kiss 89,0. Έρχεται για να κάνει το studio πίστα χορού αφού η αγάπη της για το χορό δεν έχει τέλος. Είστε έτοιμοι;

Kiss New

Pan Dragomir

Η Pan Dragomir μπήκε στις ζωές μας μ’ένα τρόπο όμορφο και θετικό αφού μέσα από τα βιντεάκια της στο TikTok την περίοδο της καραντίνας πρόσφερε γέλιο και καθησυχασμό πως όλα θα… Panκαλά! Η Pan Dragomir ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στη μικρή οθόνη, αλλά και μια θεαματική είσοδο σε ραδιοφωνικά μονοπάτια! Η οικογένεια του Kiss Fm ετοιμάζεται να την υποδεχτεί από τις 19/9 και θα την ακούτε καθημρινά από τις 17:00 – 19:00! Η γνωστή TikToker Pan Dragomir έρχεται και υπόσχεται πολλά… και τρελά! 

Kiss New

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS