CELEBRITIESMUSICCeline Dion: Ακυρώθηκε ξανά η συναυλία της στην Κύπρο - Διαγνώστηκε με...

Celine Dion: Ακυρώθηκε ξανά η συναυλία της στην Κύπρο – Διαγνώστηκε με σπάνια ασθένεια

Με σπάνια νευρολογική ασθένεια αποκάλυψε ότι πάσχει η Σελίν Ντιόν την Πέμπτη (8/12) με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media και βουρκωμένη μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί. Η συναυλία της στην Κύπρο όπως και ευρωπαϊκή της περιοδεία ακυρώνεται ξανά.

Με επίσημη ανακοίνωση η ομάδα της ενημέρωσε το κοινό για την ακύρωση των συναυλιών της όπως και η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας της Καναδής ερμηνεύτριας στην Κύπρο Moonlight Show Productions με δελτίο τύπου ανακοίνωσε την ακύρωση της συναυλίας «Courage World Tour» που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου στο Στάδιο ΓΣΠ Λευκωσίας.

Η ανακοίνωση αναφέρεται στην ακύρωση 8 συναυλιών, οι οποίες θα διεξάγονταν το Καλοκαίρι του 2023, μεταξύ των οποίων και η συναυλία στο νησί μας.

Διαβάστε εδώ: Παγκόσμιο σοκ για την Celine Dion: Βουρκωμένη αποκάλυψε ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια

Η Διοργανώτρια Εταιρεία βρίσκεται σε συνεννόηση με τη SoldOut Tickets, για την έναρξη της διαδικασίας σταδιακής επιστροφής χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων οι οποίοι επηρεάζονται από την ακύρωση της Συναυλίας στο Στάδιο ΓΣΠ. Οι επιστροφές χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα ολοκληρωθούν αυτόματα στις κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν κατά την αγορά τους, εντός περιόδου τεσσάρων μηνών και δεν απαιτείται καμία ενέργεια εκ μέρους των κατόχων.

Η επίσημη ανακοίνωση:

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ CELINE DION COURAGE WORLD TOUR
ΕΠΑΝΑΠΓΟΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ 2023 ΓΙΑ ΤΟ 2024
ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ 2023

ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ–11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ–22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024
ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 31 ΜΑΙΟΥ-17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ
ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ– 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ

ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ – 8 Δεκεμβρίου, 2022: Καθώς η Celine Dion συνεχίζει να αναρρώνει από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, έχει ανακοινώσει την απόφαση για την αναβολή των παραστάσεων του Ευρωπαϊκού τμήματος της παγκόσμιας περιοδείας Courage World Tour που ήταν προγραμματισμένες για την Άνοιξη του 2023, και συγκεκριμένα μεταξύ των ημερομηνιών 24 Φεβρουαρίου έως 11 Απριλίου 2023, και επαναπρογραμματισμό τους την Άνοιξη του 2024.

Παράλληλα, ανακοίνωσε την ακύρωση οκτώ παραστάσεων που ήταν προγραμματισμένες για το Καλοκαίρι του 2023, μεταξύ των οποίων αυτή στο Στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία. Μόνο οι παραστάσεις της περιόδου 26 Αυγούστου – 4 Οκτωβρίου 2023, θα παραμείνουν στο πρόγραμμα ως έχουν.

Η Celine είχε ολοκληρώσει τις πρώτες 52 συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας Courage World Tour στη Βόρεια Αμερική πριν την έξαρση της πανδημίας που οδήγησε στην προσωρινή διακοπή του προγράμματος τον Μάρτιο του 2020. Την ίδια περίοδο ξεκίνησε να αντιμετωπίζει σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς, για τους οποίους λαμβάνει θεραπεία και η διαδικασία ανάρρωσης δεν επιτρέπει την άμεση επανέναρξη της περιοδείας. Η ιατρική ομάδα της Celine συνεχίζει να αξιολογεί και να αντιμετωπίζει την κατάσταση.

Το ανοιξιάτικο σκέλος της περιοδείας στην Ευρώπη θα ξεκινήσει τώρα από την Πράγα, στις 6 Μαρτίου 2024 και θα ολοκληρωθεί στο Λονδίνο στις 22 Απριλίου 2024.

«Με πονά που σας ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξαναρχίσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο», δήλωσε η Celine. «Μου λείπει να σας δω από κοντά όλους… να είμαι στη σκηνή… να ερμηνεύω για εσάς. Πάντα δίνω το 100% στις εμφανίσεις μου, αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτή τη στιγμή. Για να φτάσω ξανά σε εσάς, δεν έχω άλλη επιλογή από το να επικεντρωθώ στην υγεία μου και ελπίζω ότι βρίσκομαι σε καλό δρόμο προς την πλήρη ανάρρωση».

Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για τις 23 επαναπρογραμματισμένες συναυλίες θα ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες το 2024. Τα χρήματα για τα εισιτήρια που αφορούν τις οκτώ καλοκαιρινές συναυλίες που ακυρώθηκαν θα επιστραφούν. Για περαιτέρω ερωτήσεις ή επιλογές εισιτηρίων, οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να απευθυνθούν στο αρχικό σημείο αγοράς τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS