ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESMUSICEurovision 2022 - Ανδρομάχη: «Είναι ένα τραγούδι γεμάτο εικόνες από Ελλάδα και...

Eurovision 2022 – Ανδρομάχη: «Είναι ένα τραγούδι γεμάτο εικόνες από Ελλάδα και Κύπρο»

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη παραχώρησε η Ανδρομάχη, η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2022.

Η ίδια στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη δηλώνει μεταξύ άλλων ότι «Η πρόταση για τη Eurovision ήρθε την κατάλληλη στιγμή και είναι μεγάλη τιμή για μένα να εκπροσωπήσω την Κύπρο στον διαγωνισμό».

Tην Τρίτη 9 Μαρτίου, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε για πρώτη φορά την συμμετοχή της χώρας μας στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο της Ιταλίας.

Aπόσπασμα από την συνέντευξη: 

Το περίμενες;

Με τίποτα. Από το «θέλω» μέχρι το να γίνει πραγματικότητα υπήρχε μεγάλη απόσταση. Είναι κάτι που χρειαζόμουν σε ό,τι αφορά την προσπάθεια μου για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Είναι μια πρόταση που ήρθε την κατάλληλη στιγμή και είναι μεγάλη τιμή για μένα να εκπροσωπήσω την Κύπρο στον διαγωνισμό.

Μίλησε μου για το τραγούδι μας. Θέλω λίγο να το δούμε μέσα από τη δική σου ματιά…

Είναι ένα τραγούδι γεμάτο εικόνες από Ελλάδα και Κύπρο, σε κάνει να ονειρεύεσαι, να ταξιδεύεις και να πετάς πάνω από τη θάλασσα. Κινείται σε έθνικ ρυθμούς, με αγγλικό και ελληνικό στίχο.

Θα μας δώσεις κάποιο στοιχείο από την εμφάνισή σου στη σκηνή; «Ela»…Ό,τι μπορείς τουλάχιστον.

(Χαμογελάει) Έχουν γίνει κάποιες πρώτες σκέψεις. Τίποτα που να μπορώ να αποκαλύψω μέχρι στιγμής. Εκείνο που θέλουμε να μεταφέρουμε στον κόσμο είναι όλα τα χρώματα και το φως που εκπέμπει η Κύπρος και η Ελλάδα. Η επιμέλεια της παρουσίασης έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές, Marvin Dietmann και Dan Shipton, και να ‘στε σίγουροι για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS