CELEBRITIESMUSICEurovision 2022: Απόψε ο B’ ημιτελικός με Κύπρο - Σε τι θέση...

Eurovision 2022: Απόψε ο B’ ημιτελικός με Κύπρο – Σε τι θέση εμφανίζεται η Ανδρομάχη

Έφτασε η στιγμή του Β’ Ημιτελικού και της Κύπρου!

Η ώρα του Β’ Ημιτελικού έφτασε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Τορίνο της Ιταλίας, όπου διεξάγεται ο 66ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, τον οποίο θα παρακολουθήσουμε από το ΡΙΚ, σε απευθείας σύνδεση με το Pala Olimpico, σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου, στις 22:00.

Στον Β’ Ημιτελικό εμφανίζεται η Κύπρος στην 9η θέση, με την Ανδρομάχη Δημητροπούλου και το κομμάτι «Ela», το οποίο έχει αποσπάσει πολλές θετικές κριτικές και θα διεκδικήσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Έντονο είναι το κυπριακό χρώμα στην παρουσίαση του τραγουδιού με την Ανδρομάχη να αναδύεται στη σκηνή ως Αφροδίτη, ένα γεγονός που συνδυάζει τη θεά της Κύπρου με τον πίνακα του Μποτιτσέλι της Ιταλίας που φιλοξενεί φέτος τον διαγωνισμό. Εικόνες από θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα της Κύπρου χρωματίζουν το σκηνικό αποτέλεσμα.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β’ Ημιτελικό: Φινλανδία, Ισραήλ, Σερβία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Αυστραλία, Κύπρος, Ιρλανδία, Βόρεια Μακεδονία, Εσθονία, Ρουμανία, Πολωνία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Σουηδία, Τσεχία.

Πάντως, η Ανδρομάχη λίγες μέρες πριν από τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision, μίλησε στο περιοδικό Tv Mania για τις πυρετώδεις προετοιμασίες που γίνονται, ενώ μεταξύ άλλων στην ερώτηση αν θα δήλωνε πανέτοιμη για την πρόκρισή μας στον τελικό απάντησε ότι «Δηλώνω πανέτοιμη να κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε η σημαία της Κύπρου να κυματίσει ανάμεσα στις χώρες που θα προκριθούν. Απρόβλεπτος ο διαγωνισμός αλλά εμείς δηλώνουμε έτοιμοι.»

Διαβάστε επίσης: Eurovision – Ανδρομάχη: «Το τραγούδι με εκφράζει απόλυτα, είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου»

Ακούστε το τραγούδι της κυπριακής αποστολής:

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελλάδα μετά την επιτυχημένη εμφάνισή της στον Α’ Ημιτελικό προκρίθηκε στον Τελικό και θα δούμε την Αμάντα ξανά το Σάββατο 14 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS