ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESMUSICEurovision 2022: Η Ουκρανία "πάγωσε" τη συμμετοχή της Alina λόγω ταξιδιού στην...

Eurovision 2022: Η Ουκρανία “πάγωσε” τη συμμετοχή της Alina λόγω ταξιδιού στην Κριμαία

Έτοιμη να εκπροσωπήσει τη χώρα της, την Ουκρανία στον διαγωνισμό τραγουδιού της φετινής Eurovision ήταν η Alina Pash ωστόσο τελικά η συμμετοχή της φαίνεται ότι “πάγωσε”.

Αυτό συνέβη εξαιτίας ενός ταξιδιού που πραγματοποίησε η 28χρονη στην Κριμαία το 2015 μετά την ενσωμάτωσή της στη Ρωσία, ενώ μετά τον τελικό του Σαββάτου, στον οποίο και κατάφερε να πάρει την νίκη για να εκπροσωπήσει την Ουκρανία, υπήρξαν πολλές κατηγορίες για την παρουσία της σε ρωσικά εδάφη όπου βρέθηκε για συναυλίες.

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της Ουκρανίας ανέστειλε τη συμμετοχή της τραγουδίστριας στον μεγάλο μουσικό θεσμό λόγω του ότι διεξάγεται έρευνα για το συγκεκριμένο ταξίδι της.

Alina PashΟι ταξιδιωτικοί κανόνες είναι εξαιρετικά αυστηροί και μέσα από την έρευνα θα φανεί εάν η 28χρονη τους τήρησε ενώ μέχρι τότε, θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα της έρευνας.

Πάντως, η τραγουδίστρια έχει δώσει στις αρχές αποδείξεις για το πώς μπήκε στην περιοχή, ενώ το BBC σημειώνει ότι δεν είναι παράνομο να επισκεφθούν την περιοχή Ουκρανοί πολίτες, αλλά ένα τέτοιο ταξίδι μπορεί να αποδοκιμαστεί.

“Έχουμε ήδη τόσα πολλά προβλήματα. Η πανδημία είναι ένα από αυτά και εξακολουθεί να είναι. Χρειαζόμαστε πόλεμο από πάνω; Σοβαρά μιλάς;” δήλωσε η ίδια στο Radio 1 Newsbeat.

Και όλα αυτά, συμβαίνουν την ίδια ώρα που ο κόσμος έχει στραμμένο το βλέμμα στα ουκρανικά σύνορα, υπό τον φόβο μιας πιθανής ρωσικής εισβολής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS