CELEBRITIESMUSICEurovision 2022: Η θέση της Ελλάδας στα στοιχήματα λίγες ώρες πριν τον...

Eurovision 2022: Η θέση της Ελλάδας στα στοιχήματα λίγες ώρες πριν τον Α’ Ημιτελικό

Η μεγάλη στιγμή για τους fans του διαγωνισμού έφτασε!

Η μεγάλη στιγμή για την Ελλάδα και την Αμάντα Γεωργιάδη έφτασε, καθώς απόψε ξεκινά ο 66ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision με τον Α’ Ημιτελικό και τη συμμετοχή της Ελλάδας.

Σε απευθείας σύνδεση με τη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας, το ΡΙΚ μεταδίδει, στις 22:00, τον Α΄ Ημιτελικό, στον οποίο εμφανίζεται η Ελλάδα στη 15η θέση, με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together».

Τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας. Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα και για την συμμετοχή της Κύπρου, αλλά και το μεγάλο φαβορί την Ουκρανία.

H θέση της Ελλάδας στα στοιχήματα: 

Η Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die Together» έχουν αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές και θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί του Α’ Ημιτελικού και βρίσκεται στη 2η θέση, πίσω από την Ουκρανία. Σχετικά με τον μεγάλο τελικό τα στοιχήματα θέλουν την Ελλάδα στην 6η θέση.

Ακούστε το τραγούδι της Ελλάδας: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS