CELEBRITIESMUSICEurovision 2022: Όλα όσα έγιναν στον Α’ ημιτελικό (βίντεο)

Eurovision 2022: Όλα όσα έγιναν στον Α’ ημιτελικό (βίντεο)

Η Ελλάδα διαγωνίστηκε απόψε στον A’ ημιτελικό της Eurovision 2022 και κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό που θα είναι το Σάββατο 14 Μαΐου!

Δείτε εδώ: Εurovision 2022: Δείτε την εμφάνιση της Amanda που “μάγεψε” την Ευρώπη

Η “καρδιά” της μουσικής χτυπά στο Τορίνο της Ιταλίας όπου σήμερα ξεκίνησε ο 66ος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός της Eurovision. Στις 22:00 ακριβώς (ώρα Κύπρου) ξεκίνησε ο Α’ ημιτελικός και 17 χώρες διεκδίκησαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Οι 10 χώρες που πέρασαν είναι: Ελβετία, Αρμενία, Ισλανδία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Ελλάδα, Ουκρανία, Μολδαβία, Ολλανδία.

Η έναρξη ήταν εντυπωσιακή και παρουσιαστές της φετινής Eurovision είναι οι τραγουδιστές Laura Pausini και MIKA, καθώς και ο τηλεαστέρας Alessandro Cattelan.

Η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together» εμφανίστηκε στην 15η σειρά και μάγεψε με την ερμηνεία και την εμφάνισή της έτσι κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό!

Δείτε την φαντασμαγορική έναρξη:

Δείτε όλα όσα έγιναν στον πρώτο ημιτελικό:

Σειρά έχει η Κύπρος με την Ανδρομάχη Δημητροπούλου που θα εμφανιστεί στον ευρωπαϊκό Διαγωνισμό με το κομμάτι «Ela», το οποίο έχει αποσπάσει πολλές θετικές κριτικές, θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό μέσα από τον β’ ημιτελικό, την Πέμπτη 12 Μαΐου, στις 22:00 (ώρα Κύπρου) και όπως έχει οριστεί, θα εμφανιστεί 9η κατά σειρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS