ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESMUSICEurovision 2022: Μεγάλη νικήτρια η Ουκρανία! Η θέση της Ελλάδας και όλα...

Eurovision 2022: Μεγάλη νικήτρια η Ουκρανία! Η θέση της Ελλάδας και όλα όσα έγιναν στον τελικό

Τα ξημερώματα της Κυριακής ολοκληρώθηκε ο 66ος διαγωνισμός της Eurovision στην Ιταλία, με μεγάλο νικητή την Ουκρανία!  Η Ελλάδα πήρε την 8η θέση, με το «Die Together» και την Αμάντα Γεωργιάδη που συγκλόνισε με την ερμηνεία της.

Δείτε πιο κάτω την εφμάνιση της Ουκρανίας που με το “Stefania” κατέκτησε την Ευρώπη.

25 καλλιτέχνες από διαφορετικές χώρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή του Pala Olympico του Τορίνου με σκοπό να κερδίσουν τη Eurovision και να φέρουν το διαγωνισμό στο “σπίτι” τους.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το Ηνωμένο Βασίλειο, την τρίτη η Ισπανία, την τέταρτη η Σουηδία, ενώ την πεντάδα συμπλήρωσε η Σερβία.

Οι Ιταλοί χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό μία υπέροχη έναρξη για τη μεγάλη βραδιά με ένα αντιπολεμικό μήνυμα που ήθελαν να ακουστεί από άκρη σε άκρη σε όλον τον πλανήτη. Αφορμή ο πόλεμος Ουκρανίας – Ρωσίας και προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης καθώς πάνω από 1000 μουσικοί τραγούδησαν μαζί με το κοινό τον ύμνο των Beatles “Give peace a chance” που είχαν τραγουδήσει για πρώτη φορά το 1969.

Η Κύπρος με την Ανδρομάχη Δημητρόπουλου δυστυχώς δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Η νεαρή τραγουδίστρια και το κομμάτι «Ela» δεν προκρίθηκαν αν και τόσο η Ανδρομάχη, όσο και οι συνεργάτες της, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Τα ηνία της παρουσίασης του φετινού διαγωνισμού είχαν η τραγουδίστρια Laura Pausini, ο Ιταλός παρουσιαστής Alessandro Cattelan και o Αγγλολιβανέζος μουσικοσυνθέτης Mika.

Δείτε εδώ: Εurovision 2022: Δείτε την εμφάνιση της Amanda που “μάγεψε” την Ευρώπη

Δείτε πιο κάτω όλα όσα έγιναν στον τελικό: 

Δείτε την λαμπερή έναρξη:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS