CELEBRITIESMUSICEurovision 2022 : Αποσύρθηκε η Alina από τον διαγωνισμό και αυτό το...

Eurovision 2022 : Αποσύρθηκε η Alina από τον διαγωνισμό και αυτό το συγκρότημα θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία

Το συγκρότημα που θα εκπροσωπήσει τελικά την χώρα στην Eurovision.

Δεν θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία τελικά η η 28χρονη τραγουδίστρια Alina Pash στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η Alina είχε κερδίσει την τηλεοπτική παραγωγή που στήθηκε για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας της, ωστόσο μετά τον σάλο που ξέσπασε για ένα ταξίδι της ίδιας στην Κριμαία στο παρελθόν,  η ίδια ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες, πως αποσύρει τη συμμετοχή της.

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram καθώς διεξαγόταν έρευνα για την υπόθεση που αφορά το ταξίδι που πραγματοποίησε το 2015. Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Ουκρανίας τόνισε ότι δεν θα εγκρίνει τη συμμετοχή της  στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό μέχρι να ολοκληρωθεί η επαλήθευση των στοιχείων.

Πάντως, σχετικά έγγραφα που προσκόμισε η ομάδα της Alina Pash στο δίκτυο του UA: PBC, φέρεται να έχουν πλαστογραφηθεί.

Σε ανάρτηση της στο Instagram έγραψε:

«Είμαι πολίτης της Ουκρανίας, ακολουθώ τους νόμους της Ουκρανίας, προσπαθώ να φέρω τις παραδόσεις και τις αξίες της Ουκρανίας στον κόσμο…

Είμαι καλλιτέχνης, όχι πολιτικός. Δεν έχω έναν στρατό από άτομα δημοσίων σχέσεων, μάνατζερ, δικηγόρους για να αντισταθώ σε όλη αυτή την επίθεση και την πίεση, τη διάρρηξη των κοινωνικών μου δικτύων. απειλές. Και επίσης απολύτως απαράδεκτη διατύπωση ότι οι άνθρωποι επιτρέπουν στον εαυτό τους χωρίς να κατανοούν την κατάσταση και να ξεχνούν την αξιοπρέπεια κάθε πολίτη της Ουκρανίας

Δεν θέλω αυτόν τον εικονικό πόλεμο και το μίσος. Ο κύριος πόλεμος τώρα είναι εξωτερικός, ο οποίος ήρθε στη χώρα μου το 2014. Δεν θέλω να είμαι πια σε αυτή τη βρώμικη ιστορία. Με βαριά καρδιά αποσύρω την υποψηφιότητά μου ως εκπρόσωπος της Ουκρανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Δυστυχώς. Λυπάμαι πολύ.

Θα επικοινωνήσουμε με το Δημόσιο και θα υπογράψουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Ξεχωριστά, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στηρίζουν και με βοηθούν, που ακούνε το τραγούδι και το σημαντικό μήνυμά μου. Ευχαριστώ!

Έχουμε μια ιστορία μαζί σας και πρέπει να αποφασίσουμε ποια θα είναι ❤️ Ας ενωθούμε! Τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ!».

View this post on Instagram

A post shared by Alina Pash (@alinapash)

Τελικά την χώρα θα εκρποσωπήσει στο Τορίνο  το συγκρότημα Kalush Orchestra με το τραγούδι «Stefania», όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (18/02) μετά το αδιέξοδο με την Alina Pash.

H Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Ουκρανίας ανακοίνωσε πως το συγκρότημα απάντησε θετικά στην πρόταση για την εκπροσώπηση της χώρας στη Eurovision 2022.

Οι Kalush Orchestra συμμετείχαν στον εθνικό τελικό της Ουκρανίας για τη Eurovision και κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, γι΄αυτό και τους επέλεξαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS