CELEBRITIESMUSICEurovision 2022: «Πτώση» για την Αμάντα Γεωργιάδη στα προγνωστικά

Eurovision 2022: «Πτώση» για την Αμάντα Γεωργιάδη στα προγνωστικά

Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του 66ου μουσικού διαγωνισμού Eurovision που διεξάγεται στο Τορίνο της Ιταλίας.

Εικοσιπέντε τραγούδια θα διαγωνιστούν στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο, μεταξύ των οποίων και το «Die Together» της Ελλάδας με την Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα εμφανιστεί στην 17η θέση.

Το κομμάτι είναι μία συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα, που αφηγείται μια ιστορία αγάπης, σαν ένα όνειρο σε μπλε φόντο, μέσα από τα μάτια της ερμηνεύτριας.

Τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας. Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.

Ωστόσο, παρά τις πολύ θετικές εντυπώσεις που άφησε η συμμετοχή της Ελλάδας, από την Τρίτη και τον πρώτο ημιτελικό φαίνεται πως τώρα ακολουθεί καθοδική πορεία στα στοιχήματα.

Από την 5η θέση που βρισκόταν πριν την έναρξη του ημιτελικού, τώρα έχει πέσει στην 8η με διαρκώς καθοδική πορεία.

Τα φαβορί

Σταθερά, νούμερο ένα και φαβορί για τη νίκη είναι η Ουκρανία με τις πιθανότητές της να φτάνουν στο 60%, ενώ ακολουθεί η Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Ιταλία και η Ισπανία.

Από τον τελικό θα απουσιάσει η Κύπρος και η Ανδρομάχη που δεν κατάφεραν να προκριθούν από το Β’ ημιτελικό με το «Ela».

Δείτε αναλυτικά τα στοιχήματα: 

Eurovision 2022: Κακά μαντάτα για την Ελλάδα λίγες ώρες πριν τον τελικό

Eurovision 2022: Κακά μαντάτα για την Ελλάδα λίγες ώρες πριν τον τελικό

Πηγή: lifo.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS