ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESMUSICEurovision 2023: Όλα όσα έγιναν στον τελικό

Eurovision 2023: Όλα όσα έγιναν στον τελικό

Μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2023 είναι η Σουηδία η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει 583 βαθμούς! Η Κύπρος με τον Andrew Lambrou κατέκτησε την 12η θέση. Ο 67ος Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού φέτος πραγματοποιήθηκε στο Λίβερπουλ της Αγγλίας με την Σουηδία να έχει καταφέρει να φέρει την χώρα της στην κορυφή!

Μετά το διαγωνιστικό μέρος και τις εκπλήξεις που επιφύλασσαν οι διοργανωτές, ήρθε η μεγάλη στιγμή να μάθουμε ποια χώρα κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης. Στην αρχή παρακολουθήσαμε την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής και στη συνέχεια ανακοινώθηκαν οι ψήφοι του κοινού.

Τελικά, μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2023 αναδείχτηκε η Σουηδία, με την Loreen και το «Tattoo», καθώς συγκέντρωσε 583 ψήφους, επιβεβαιώνοντας όλα τα προγνωστικά. Θυμίζουμε πως η Loreen έχει κερδίσει ξανά την Eurovision το 2012 με το κομμάτι «Euphoria».

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό και μουσικό show ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και σε αυτό είδαμε 26 καλλιτέχνες από διαφορετικές χώρες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή του Λίβερπουλ Αρένα με σκοπό να κερδίσουν τη το μεγάλο βραβείο και να φέρουν το διαγωνισμό στο “σπίτι” τους.

Η Κύπρος με την εντυπωσιακή εμφάνιση του Andrew Lambrou και το τραγούδι «Break A Broken Heart» έλαβε συνολικά 126 βαθμούς από κριτικές επιτροπές και κοινό έτσι πήρε την 12η η θέση!

Εντύπωση πάντως προκάλεσε οι μόνο 4 βαθμοί που μας έδωσε η Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2023: Η εκρηκτική εμφάνιση της Κύπρου με τον Andrew Lambrou!

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2023: Η φαντασμαγορική έναρξη και η έκπληξη με την Κέιτ Μίντλετον!

Στην έναρξη της βραδιάς είδαμε τους νικητές της περσινής Eurovision, το ουκρανικό συγκρότημα Kalush Orchestra σε μία εμφάνιση υπό τον τίτλο «Φωνές της Νέας Γενιάς» (Voices of a New Generation) που, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει και το νικητήριο τραγούδι «Stefania».

Όλα όσα έγιναν στον τελικό της Eurovision 2023:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS