ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESMUSICEurovision 2023: Kίνδυνος αποκλεισμού της ελληνικής συμμετοχής

Eurovision 2023: Kίνδυνος αποκλεισμού της ελληνικής συμμετοχής

Με αποκλεισμό κινδυνεύει η Ελλάδα από τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2023, μετά το εξώδικο που απέστειλε η Melissa Mantzoukis στην ΕΡΤ, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης. 

Θυμίζουμε πως η τραγουδίστρια κατέκτησε τη δεύτερη θέση μετά τον Victor Vernicos και δεν θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2023: Ακούστε το teaser που κυκλοφόρησε από το τραγούδι της Κύπρου!

Θα αποκλειστεί η Ελλάδα στην Eurovision;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως η Melissa Mantzoukis κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή και εάν μέχρι τις 8 Μαρτίου δεν έχει λυθεί το πρόβλημα, η ελληνική συμμετοχή για την Eurovision 2023, είναι στον αέρα.

Στην εκπομπή του Alpha μίλησε ο δικηγόρος της Melissa Mantzoukis, Χρήστος Ζωτιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν πρέπει να στοχοποιούνται οι άνθρωποι που έχουν αδικηθεί, αλλά και πως για ότι συμβεί ευθύνεται αποκλειστικά η ΕΡΤ.

Τα αιτήματα της Melissa Mantzoukis στην αγωγή της είναι:

Να αναγνωρισθεί η νίκη της στη διαδικασία επιλογή της ΕΡΤ (κύριο αίτημα)
Επικουρικά και εφόσον έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα για την ανάδειξή της ως νικήτριας να της καταβληθεί για ζημία το ποσό των 10.000 Ευρώ και το ποσό των 150.000 Ευρώ για ηθική βλάβη.

Με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων αιτείται:

Να παύσει προσωρινά η ΕΡΤ κάθε διαδικασία σχετικά με την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS