CELEBRITIESMUSICEurovision 2024 - A' ημιτελικός: Εκρηκτική η εμφάνιση της Κύπρου με την...

Eurovision 2024 – A’ ημιτελικός: Εκρηκτική η εμφάνιση της Κύπρου με την Σίλια Καψή! (βίντεο)

Η Κύπρος έκανε ποδαρικό στη σκηνή της Eurovision.

Εκρηκτική ήταν η εμφάνιση της Κύπρου με την Σίλια Καψή, η οποία ανέβηκε με αυτοπεποίθηση στην σκηνή του Malmo Arena στην Σουηδία όπου απόψε διεξάγεται ο Α’ ημιτελικός του 68oυ Διαγωνισμού της Eurovision. Η 17χρονη άνοιξε την λαμπερή βραδιά αφού εμφανίστηκε πρώτη στη σκηνή και ξεσήκωσε στους Euro fans με το τραγούδι «Liar» και μεγάλο της στόχο να προκριθεί στον τελικό!

Διαβάστε επίσης: LIVE Eurovision 2024 Α’ ημιτελικός: Η ώρα της Κύπρου με την Σίλια Καψή!

Ο Σίλια διεκδικεί για την Κύπρο το πολυπόθητο εισιτήριο για τελικό που θα είναι το Σάββατο 11 Μαΐου και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό τόσο φωνητικά, όσο και με την δυναμική σκηνική της παρουσία, με ένα χορευτικό κομμάτι.

Το «Liar» είναι μια δημιουργία του Δημήτρη Κοντόπουλου με στίχους της Ολλανδής Elke Tie.

Image 12Δείτε βίντεο με την εμφάνιση της Κύπρου

Η 17χρονη ταλαντούχα φετινή μας εκπρόσωπός σε συνέντευξή της στο περιοδικό TV Mania και την Αφροδίτη Γεωργίου σχολίασε το γεγονός ότι θα εμφανιστεί πρώτη στη σκηνή:

Λίγες μέρες έμειναν για να ζήσεις την απόλυτη μουσική εμπειρία στη μεγαλύτερη σκηνή της Ευρώπης! Διαγωνίζεσαι στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision που είναι αυτή την Τρίτη! Μάλιστα θα εμφανιστείς πρώτη απ’ όλους! Για πες, πώς νιώθεις; 

“Ενθουσιασμό, δημιουργική αγωνία και χαρούμενη, ειδικά τώρα που έζησα και την εμπειρία της σκηνής μετά τις πρώτες τεχνικές πρόβες. Είμαι μόλις 17 χρονών και μου έγινε η μεγάλη τιμή να ανοίξω ολόκληρο τον διαγωνισμό, κάτι που με γεμίζει με χαρά άλλα και ευθύνη γι’ αυτό και δουλεύουμε όλη η ομάδα πολύ σκληρά για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.”

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS