CELEBRITIESMUSICEurovision 2024: Η Κύπρος πήρε το «χρυσό» εισιτήριο για τον τελικό! Οι...

Eurovision 2024: Η Κύπρος πήρε το «χρυσό» εισιτήριο για τον τελικό! Οι χώρες που προκρίθηκαν και η εκρηκτική Φουρέιρα

Η Κύπρος πάει στον μεγάλο τελικό! Οι 10 χώρες που προκρίθηκαν από τον Α’ ημιτελικό και η εκρηκτική έναρξη με Ελένη Φουρέιρα.

Η Silia Kapsis, κατάφερε επάξια να πάρει το “χρυσό” εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό μετά και την εκρηκτική της εμφάνιση στον Α’ ημιτελικό του 68ου Διαγωνισμού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης!

Η 17χρονη τραγουδίστρια, καταχειροκροτήθηκε όταν ανέβηκε στη σκηνή του Μalmo Arena με το κομμάτι “Liar” και όλα πήγαν πολύ καλά στο act της, αποσπώντας τη θετική ψήφο από την Ευρώπη για να προκριθεί και να βρεθεί ξανά στη σκηνή της Eurovision 2024.

Silia

Οι 10 χώρες κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου 11 Μαΐου:

Σερβία
Πορτογαλία
Σλοβενία
Ουκρανία
Λιθουανία
Φιλανδία
Κύπρος
Κροατία
Ιρλανδία
Λουξεμβούργο

Η Σίλια Καψή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TV Mania και την Αφροδίτη Γεωργίου απάντησε σε ερώτηση για το εάν θα είναι περήφανη είτε η Κύπρος μας ανέβει ψηλά στον πίνακα είτε όχι και είπε τα εξής: “Στόχος μας όπως είπα και προηγουμένως είναι να κάνουμε την Κύπρο μας περήφανη παρουσιάζοντας ένα επαγγελματικό σόου και μια συμμετοχή αντάξια της σημαίας μας που θα εμφανιστεί σε 200 εκατ. Τηλεθεατές. Αυτό μετρά πρωτίστως αν και βέβαια -όπως όλοι- διαγωνιζόμαστε για την καλύτερη δυνατή θέση.”

Δείτε την εκρηκτική εμφάνιση της Σίλιας Καψή:

Στον σχολιασμό των δύο Ημιτελικών και του τελικού είναι η Μελίνα Καραγεωργίου και ο Hovig από το ΡΙΚ. Ο Β΄ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου και εκεί θα δούμε την Μαρίνα Σάττι με το “Ζάρι” να διεκδικά μια θέση για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 11 Μαΐου.

Εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

Φαντασμαγορική ήταν η έναρξη του A’ ημιτελικού με την εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα η οποία επέστρεψε στη σκηνή και ξεσήκωσε τους πάντες!

Με ένα καυτό act έκλεψε για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις και παρουσίασε το «Fuego», που έχει γράψει ιστορία στον μουσικό διαγωνισμό, μέσα από μία ακόμα πιο χορευτική διασκευή και μία «εκρηκτική» χορογραφία, που επιμελήθηκε ο Bill Roxenos.

Η Ελένη Φουρέιρα «μάγεψε» ξανά την Ευρώπη με την άρτια performance της και την εμφάνισή της που παρέπεμπε σε Αμαζόνα. Η δημιουργία που φόρεσε ήταν Celia Kritharioti Haute Couture, σε αποχρώσεις του χρυσού, με το styling, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της να ενισχύουν την oriental αίσθηση που είχε η διασκευή του «Fuego».

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα ανεβαίνει στη σκηνή της Eurovision. Εκτός από τη διαγωνιστική συμμετοχή της το 2018, το 2019, στο Ισραήλ η Ελένη Φουρέιρα συμμετείχε σε act με τίτλο “οι θρύλοι της Eurovision”, παρουσιάζοντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο το “Dancing Lasha Tumbai”, με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Οι πανηγυρισμοί της κυπριακής αποστολής όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα:

Δείτε όλα όσα έγιναν στον Α’ ημιτελικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS