CELEBRITIESMUSICEurovision 2024: Οι πρώτες εικόνες από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι...

Eurovision 2024: Οι πρώτες εικόνες από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή του Malmö Arena

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η Μαρίνα Σάττι στην πρώτη της πρόβα στη σκηνή της φετινής Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας. Μαζί με τους χορευτές που την πλαισιώνουν, τον Φωκά Ευαγγελινό ως creative director της ελληνικής συμμετοχής και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής εμφανίστηκαν πανέτοιμοι να σκίσουν στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό.

Όσον αφορά στα γραφικά, επέλεξαν έντονα χρώματα και πολλά γραφικά τύπου grafitti στις οθόνες LED που φέρνουν την ίδια αστική ατμόσφαιρα που είδαμε στο επίσημο βίντεο. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες «πανέτοιμη και πολύ χαρούμενη» 

Υπενθυμιζουμε ότι η Μαρίνα Σάατι την Πέμπτη 9 Μαΐου θα διαγωνιστεί με το τραγούδι «Zari» στον β’ ημιτελικό, διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, που διεξάγεται το Σάββατο 11 Μαΐου και θα ρίξει την καλύτερη ζαριά της.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κύπρος με την Silia Kapsis και το «Liar» ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision 2024 το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Απριλίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη τεχνική πρόβα.

Image 12

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS