CELEBRITIESMUSICEurovision 2024: Οι πρώτες αντιδράσεις για το τραγούδι «Ζάρι» με την Μαρίνα...

Eurovision 2024: Οι πρώτες αντιδράσεις για το τραγούδι «Ζάρι» με την Μαρίνα Σάττι

Πώς σχολίασαν το τραγούδι της Ελλάδας οι χρήστες του Twitter (Χ)

Με το τραγούδι «Ζάρι» η Μαρίνα Σάττι θα ταξιδέψει στο Μάλμε της Σουηδίας για να εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στην Eurovision και χθες Πέμπτη, κυκλοφόρησε επίσημα το τραγούδι και το βίντεο κλιπ από την ΕΡΤ λίγα λεπτά πριν τις 11 το βράδυ.

Οι Eurofans άκουσαν σε πρώτη μετάδοση το τραγούδι «Ζάρι» με πολλές αντιδράσεις στα social media αμέσως μετά, οι οποίες δείχνουν ενθουσιασμό και από την άλλοι κάποιοι σχολίασαν ότι τους δίχασε το κομμάτι.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2024: Ακούστε για πρώτη φορά το τραγούδι της Κύπρου «Liar»

Το video clip θυμίζει αρκετά travel vlog αφού η Μαρίνα Σάττι έκανε ένα mini tour στο κέντρο της Αθήνας και τα αξιοθέατα της πρωτεύουσας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται στον Β Ημιτελικό στις 9 Μάϊου διεκδικώντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στις 11 Μάϊου.

Οι πρώτες αντιδράσεις στα social media

Αμέσως μετά την προβολή του video clip οι τηλεθεατές έσπευσαν να κάνουν τα πρώτα τους σχόλια στα social media με το twitter φυσικά να πρωταγωνιστεί με τις πρώτες αντιδράσεις του κοινού.

Αρκετοί κατάφεραν να αντιληφθούν τα έθνικ στοιχεία αλλά και την μουσική ταυτότητα της Μαρίνας Σάττι, ωστόσο κάποιοι δεν ενθουσιάστηκαν, είτε με το τραγούδι, είτε με το γρήγορο video clip.

Δες μερικά από τα σχόλια στο twitter:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS