CELEBRITIESMUSICEurovision 2024: To κορυφαίο τρικ της Μαρίνας Σάττι που έγινε viral και...

Eurovision 2024: To κορυφαίο τρικ της Μαρίνας Σάττι που έγινε viral και η “χαλάστρα” της Ελένης Φουρέιρα

Ξεσήκωσε το κοινό της Ευρώπης η Μαρίνα Σάττι μετά και την δεύτερη επίσημη πρόβα της Ελλάδας για τον 68ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Συγκεκριμένα μέσα από τα 30” βίντεο που κυκλοφόρησε, το κοινό ενθουσιάστηκε την στιγμή που η Μαρίνα μαζί με τους χορευτές της βγάζουν από την μπότα τους ένα μαντήλι και τότε η χορογραφία αλλάζει τελείως. 

Το συγκεκριμένο τρικ, το είδαμε χθες και από την Ελένη Φουρέιρα, η οποία θα εμφανισεί απόψε στη σκηνή του Μάλμε της Σουηδίας μαζί με άλλους νικητές της Eurovision για να βάλει ξανά «Fuego» στη σκηνή με το οποίο κατέκτησε τη 2η θέση για την Κύπρο το 2018.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2024: Δείτε την Μαρίνα Σάττι να μαθαίνει παραδοσιακούς χορούς στην Κοντσίτα

Από τα πρώτα στιγμιότυπα που κυκλορόφηρσαν από την πρόβα, είδαμε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια έβγαλε κόκκινο μαντήλι μαζί με τους χορευτές της, κάτι που θα δούμε να συμβαίνει και στην ελληνική συμμετοχή με το “Ζάρι”.

Συγκεκριμένα η εκρηκτική τραγουδίστρια είδαμε ότι αντίγραψε το «highlight» της χορογραφίας της Σάττι, και ξαφνικά στην πρόβα της χθες Δευτέρα, έβγαλε μαντίλια στο τέλος του act της, κάτι που σε κάποιους δεν άρεσε με ένα σχόλιο να λέει:”Δεν μ αρέσει καθόλου όλο αυτό με το μαντήλι γιατί θα ήθελα να το δω μόνο στην Μαρίνα! Έλεος” ενώ άλλος χρήστης του Tik Tok έγραψε ότι είναι για να μπουστάρει την Μαρίνα.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2024: Η Φουρέιρα ευχήθηκε από κοντά στη Μαρίνα Σάττι – Συνάντηση κορυφής στο Μάλμε

Απόψε, τα βλέμματα όλα να είναι στραμμένα στον Α’ Ημιτελικό στον οποίο διαγωνίζεται η Κύπρος μας με την Σίλια Καψή και το «Liar» όπου θα εμφανιστεί πρώτη, κάνοντας δυναμική έναρξη!

Δείτε το βίντεο με την Ελένη Φουρέιρα να σηκώνει μαντήλια:

@eurokosmos

#eurovision #foureira #greece #cyprustiktok #greecetiktok #fyp #foryou #φυπ #γιασενα #ελλαδα

♬ sonido original – eurokosmos

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS