CELEBRITIESMUSICSilia: Η πρώτη της αντίδραση μετά τον σάλο για το "μαγείρεμα" της...

Silia: Η πρώτη της αντίδραση μετά τον σάλο για το “μαγείρεμα” της βαθμολογίας της Ελλάδας στην Κύπρο

Η πρώτη αντίδρασή της μετά το έγγραφο που «καίει» τον πρόεδρο της ΕΡΤ
που ήθελε να έχει προαποφασιστεί χαμηλή βαθμολογία για την κυπριακή συμμετοχή.

“Φωτιά” στην φετινή Eurovision έβαλε ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε το περασμένο Σάββατο με την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» να αποκαλύπτει φερόμενη προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία της ελληνικής κριτικής επιτροπής στην συμμετοχη της Κύπρου μας με την Silia Kapsis.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, μετέφερε στον πρέσβη τη Κύπρου πως η επιτροπή της Ελλάδας θα δώσει χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο στην φετινή Eurovision.

Διαβάστε εδώ: Σάλος με την προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία της Ελλάδας στην Κύπρο – Η απάντηση του Προέδρου της ΕΡΤ

«Αν ρωτήσεις το ΡΙΚ θα σου πουν»

Η εκπρόσωπο της Κύπρου, μίλησε στις κάμερες και απάντησε πως δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί ανάμεσα στις δύο χώρες σχετικά με την χαμηλή βαθμολογία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

«Είμαι μισή από την Ελλάδα και μισή από την Κύπρο. Οπότε νιώθω ότι εκπροσωπώ και τις δύο χώρες. Δεν ξέρω τι έγινε μεταξύ ΕΡΤ και ΡΙΚ. Είμαι εδώ για τη μουσική, για να τραγουδήσω, για την Eurovision και αυτός είναι ο στόχος μου. Αλήθεια δεν ξέρω τι έχει γίνει, η μαμά μου δεν μου τα λέει. Αν ρωτήσεις το ΡΙΚ θα σου πουν. Εγώ είμαι εδώ για τη μουσική και τον χορό. Είμαι λίγο στεναχωρημένη, γιατί Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να είμαστε μαζί. Μιλάμε με την Μαρίνα Σάττι, εμψυχώνουμε η μία την άλλη. Είναι πολύ καλή και ταλαντούχα» αποκάλυψε η Silia Kapsis.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS