CELEBRITIESMUSICEurovision: Το «Ζάρι» της Σάττι συγκέντρωσε 2 εκατ. προβολές στο YouTube μέσα...

Eurovision: Το «Ζάρι» της Σάττι συγκέντρωσε 2 εκατ. προβολές στο YouTube μέσα σε 4 μέρες

Η μεγάλη επιτυχία και τα στοιχήματα.

Σαρώνει το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος στην Eurovision, αφού βρίσκεται στα πρώτα trends και κάνει χαμό σε Ελλάδα, Σουηδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία!

\Διαβάστε επίσης: Eurovision 2024: Η πρώτη ανάρτηση της Σάττι μετά τις αντιδράσεις για τον στίχο του τραγουδιού

Το «Ζάρι» όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητο μετά την επίσημη παρουσίασή του video clip, αλλά σημειώνει μεγάλη επιτυχία αφού σε μόλις τέσσερις μέρες ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια προβολές στο YouTube στο κανάλι της Μάρίνας Σάττι.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2024: Όσα δεν γνώριζες για Μαρίνα Σάττι, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Zari»

Το τραγούδι της Ελλάδας ενθουσίασε το κοινό των Eurofans και η Μαρίνα Σάττι φανερά ενθουσιασμένη μοιράστηκε τη χαρά της για την ανοδική πορεία του «Ζαριού» στο Instagram.

«Ζάρι, νούμερο 1 σε Spotify, iTunes και YouTube 🇬🇷 trending σε Νορβηγία, Ολλανδία, Δανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και στη θέση 50 στις παγκόσμιες τάσεις στο YouTube. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους» έγραψε, μεταξύ άλλων.

Την ίδια ώρα, τα στοιχήματα στο επίσημο site της Eurovision, το Eurovisionworld δίνει στην Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι, τη θέση 14. Στις πρώτες θέσεις, έχει την Κροατία, την Ουκρανία και την Ιταλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS