CELEBRITIESMUSICH JLo για πρώτη φορά στη σκηνή μετά τον γάμο της με...

H JLo για πρώτη φορά στη σκηνή μετά τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ (βίντεο)

Για πρώτη φορά στη σκηνή μετά τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ στο Λας Βέγκας ανέβηκε η Τζένιφερ Λοπεζ. Όπως αποκάλυψε το αμερικάνικο People, η Λατίνα σταρ την Παρασκευή εθεάθη στο Κάπρι της Ιταλίας, να κάνει πρόβες για τη συναυλία που έδωσε το Σάββατο στο LuisaViaRoma για το φιλανθρωπικό γκαλά της UNICEF.

Διαβάστε επίσης: Jennifer Lopez – Ben Affleck: Παντρεύτηκαν! Οι πρώτες φωτογραφίες

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο μοναστήρι Certosa di San Giacomo του 14ου αιώνα και καλεσμένοι ήταν πολλοί επώνυμοι. Ανάμεσά τους η Ναόμι Κάμπελ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Τζάρεντ Λέτο, η Μάγιε Μάσκ, αλλά και η Βανέσα Χάτζενς.

Διαβάστε επίσης: Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Βίντεο με τα τρυφερά φιλιά τους στο ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι

Μετά την εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ, ακολούθησε δείπνο και φιλανθρωπική δημοπρασία για τη βοήθεια των παιδιών στην Ουκρανία, με τους εκπροσώπους της UNICEF που εδρεύουν στην χώρα που είναι σε εμπόλεμη κατάσταση να συμμετέχουν εξ αποστάσεως.

Η συναυλία της Τζένιφερ Λόπεζ πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά το τέλος του γαμήλιου ταξιδιού της με τον Μπεν Άφλεκ στο Παρίσι. Το ζευγάρι ταξίδεψε στην «Πόλη του Φωτός», ωστόσο ο ηθοποιός έφυγε για τις ΗΠΑ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ το ίδιο έκανε, όπως φαίνεται και η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Ιταλία.

Διαβάστε επίσης: Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Η απουσία της κόρης του από τον γάμο και οι συγκινητικές δηλώσεις της μητέρας της τραγουδίστριας

Πηγή: fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS