CELEBRITIESMUSICΗ Διασκέδαση στη Λεμεσό συνεχίζεται με το 4Ο Φεστιβάλ Μπύρας MEDFEST –...

Η Διασκέδαση στη Λεμεσό συνεχίζεται με το 4Ο Φεστιβάλ Μπύρας MEDFEST – LIMASSOL BEER FESTIVAL!

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό Φεστιβάλ από τις 25 μέχρι τις 29 Ιουλίου στο Χώρο Στάθμευσης του Ποταμού Γερμασόγειας στη Λεμεσό!

Η DISPLAY ART PLC, διοργανώτρια Εταιρεία του καταξιωμένου SeptemberFest Nicosia Beer Festival παρουσιάζει για τέταρτη φορά από τις 25 μέχρι 29 Ιουλίου 2022 το 4Ο Φεστιβάλ Μπύρας MEDFESTLIMASSOL BEER FESTIVAL με στόχο να καταστεί ετήσιος θεσμός και σημείο αναφοράς για τη Λεμεσό. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα και στήριξη του Δήμου Γερμασόγειας.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης του Ποταμού Γερμασόγειας στη Λεμεσό με άνετους χώρους στάθμευσης. Θα λειτουργήσει από τις 25 μέχρι τις 29 Ιουλίου 2022 μεταξύ των ωρών 19.00 – 24.00. Η είσοδος θα είναι €10,00. Είσοδος ελεύθερη για παιδιά ηλικίας μέχρι 12 χρονών (απαραίτητη συνοδεία από γονείς).

Medfest 2022 1200x1200

Μεγάλη ποικιλία μπυρών και φαγητών για όλα τα γούστα σε ένα ευχάριστα διαμορφωμένο χώρο είναι μόνο μερικά από όσα υπόσχεται το MEDFEST στους επισκέπτες του.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα από την Ελλάδα. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα παρουσιαστούν είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο Πάνος Μουζουράκης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Νίκος Απέργης και οι Locomondo. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι καλλιτέχνες θα προσφέρουν 5 αξέχαστες βραδιές με το καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, ροκ βραδιές και πολλά άλλα καλύπτοντας όλες τις ηλικίες και ενδιαφέροντα.

Phil Web Banner 1080x1920 Sferaactive

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Φεστιβάλ τα οποία είναι:

www.med-fest.com

www.facebook.com/medfest.limassolbeerfestival/

Η διασκέδαση στην Λεμεσό συνεχίζεται και φέτος ……. ετοιμαστείτε για 5 βράδια αξέχαστης εμπειρίας και άφθονης μπύρας!!!!!

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ SFERA 96,8 & ACTIVE 107,4

Για περισσότερες πληροφορίες:

DISPLAY ART Plc / Τηλ: 22485420

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS