CELEBRITIESMUSICΗ Μαντόνα επιστρέφει στη σκηνή! Ανακοίνωσε παγκόσμια περιοδεία 

Η Μαντόνα επιστρέφει στη σκηνή! Ανακοίνωσε παγκόσμια περιοδεία 

Παγκόσμια περιοδεία με την οποία θα γιορτάσει τα 40 χρόνια παρουσίας της στη μουσική σκηνή ανακοίνωσε η Μαντόνα.

Η διαγραφή αναρτήσεων στα social media προϊδέασε τους οπαδούς της ότι κάτι ετοιμάζει. Μάλιστα, πολλοί υπέθεσαν ότι αυτό θα είναι κάτι μεγάλο και θα ικανοποιήσει τον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια ακολουθεί πιστά τη Μαντόνα με τα καλά και τα στραβά της (ειδικά το τελευταίο διάστημα).

Η βασίλισσα της ποπ, λοιπόν, ανακοίνωσε παγκόσμια περιοδεία, με τίτλο «Four Decades, The Celebration Tour». Μέσω ενός βίντεο, διαρκείας 5 λεπτών, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, η Μαντόνα δέχεται την πρόσκληση της Έμι Σούμερ να ερμηνεύσει τις μεγάλες της επιτυχίες μέσω ενός tour σε πολλά μέρη του πλανήτη.

Η περιοδεία της Μαντόνα θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου στο Βανκούβερ του Καναδά, που θα είναι μια από τις συνολικά 35 πόλεις που βρίσκονται στη λίστα. Μετά τον Καναδά, η περιοδεία θα συνεχιστεί στις ΗΠΑ και θα καταλήξει στην Ευρώπη. Η αυλαία θα πέσει στο Άμστερνταμ την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η πρώτη ευρωπαϊκή πόλη που θα επισκεφθεί είναι το Λονδίνο. Διπλή συναυλία θα δοθεί στο Παρίσι.

Μαντόνα: Να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περίμεναν

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερα τραγούδια, με την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περίμεναν», τόνισε η Μαντόνα σε σχετική ανακοίνωση.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στο madonna.com/tour.

 iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS