CELEBRITIESMUSICIt’s Carnival Time

It’s Carnival Time

Είτε με τους κανταδόρους Γιωργαλλέτου, φιλαρμονικές ή με ξέφρενα πάρτι, το φετινό Καρναβάλι πάει κόντρα στην κατήφεια των τελευταίων χρόνων και μας παρασύρει σε ρυθμούς γλεντιού και διασκέδασης. Από τη Λεμεσό μέχρι τη Λευκωσία, αυτές οι εκδηλώσεις βρίσκονται ψηλά στη δική μας λίστα.

Από την Νταϊάνα Αζά

 

Nostalgia Aglantzia Carnival Party
Η γνωστοί κι αγαπημένοι διοργανωτές των Nostalgia Parties, επιστρέφει με ένα καρναβαλίστικο event στην Αγλαντζιά, που θα ξεκινήσει από τις 6 απόγευμα του Σαββάτου, 26 Φεβρουαρίου, και θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στον υπαίθριο χώρο δίπλα από το Αμφιθέατρο, θα δούμε το ένα ζωντανό performance από το Time Surfers’ Party Band, μέχρι που στα decks θα ανέβουν οι DJs Marco και wonderLU. Διοργανωτές είναι ο Δήμος Αγλαντζιάς, το Σκαλί Αγλαντζιάς, το Scalino Cafe και το Nostalgia Parties.
26 Φεβρουαρίου, 18:00, Σκαλί Αγλαντζιάς, Scalino Cafe, Λευκωσία.

Nostalgia

Mouson Bar & Restaurant
Την Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου, το εστιατόριο Mouson στο κέντρο της Λευκωσίας θα μετατραπεί για σε Club 24 για ένα carnival party που φιλοδοξεί να αφήσει εποχή. Στα decks θα βρίσκεται ο DJ Petros Georgiades, που θα μιξάρει ελληνικά και ξένα κομμάτια , σε συνδυασμό με τα τύμπανα από τη Showtime Entertainment by Kostas Oulas. Στο μενού θα βρεις platters με τυριά και αλλαντικά, το Foursome με bao buns, black angus cheeseburger sliders, veggie patties, salmon cakes, Cuban cigars με pulled pork και με black pasta crust καθώς και το special entry που θα είναι ένα American Black Angus beef ribeye με λαχανικά και πατάτες.
Μπουμπουλίνας 15, Λευκωσία, 22664444.

Mouson2

Mouson1

Σουβενίρ
Το εναλλακτικό καφενείο-μπαρ, που άνοιξε σε μια αποκλεισμένη στοά της Λεμεσού, αποκομμένο από τη φασαρία του δρόμου και του κόσμου, μοιάζει με ένα κρυμμένο στέκι που βρίσκεις όταν χάνεσαι σε άγνωστους δρόμους σε ταξίδι στο εξωτερικό. Εκεί η ποιότητα συναντά την καλή μουσική σε έναν χώρο ταξιδιάρικο, ανοιχτό, παρεΐστικο, αλλά και ό,τι πρέπει για τους μοναχικούς/ές, θυμίζοντας κάτι από τα παλιά, σαν Σουβενίρ. Την Παρασκευή του Καρναβαλιού, 4 του Μάρτη, ο Παναγιώτης Αλεξάνδρου, σε ένα one-man-show, ετοιμάζει κάτι έξτρα ιδιαίτερο με τη φωνή του, την κιθάρα του και τα εφέ του. Ένα πρόγραμμα με παλιές ανεβαστικές επιτυχίες της ροκ, oldies, ρετρό εποχής και διάθεση καρβαναλίστικη. Αθηνών 72, Λεμεσός, 99371496.

Souvenir2

Souvenir

Χαρουπόμυλος Λανίτη
Ένα πλήρες πρόγραμμα καρναβαλίστικων εκδηλώσεων έχει ετοιμάσει ο Δήμος Λεμεσού για τη φετινή χρονιά, με τον Χαρουπόμυλο Λανίτη να βρίσκεται στο επίκεντρο των εορτασμών. Την Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση «Λες και ήταν χθες» με την 8μελή ορχήστρα του Άδμητου Πιτσιλλίδη,  με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών μιας άλλης εποχής που μας μεταφέρουν στο κλίμα της αποκριάς, τη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου, στις 20:00, το ρετρό πάρτι «70s and more» με το 8μελές συγκρότημα TIME SURFERS PARTY BAND με ντίσκο τραγούδια που αγαπήσαμε από την δεκαετία του 70 μέχρι και σήμερα, ενώ την Τρίτη, 1η Μαρτίου, στις 20:00, η εκδήλωση «Τα Τραγούδια του Καρναβαλιού» με ελληνικά και ξένα τραγούδια από το  10μελές μουσικό σχήμα του Κωνσταντίνου Ζορπά. Ένα ακόμα ρετρό πάρτι θα διοργανωθεί και στις 3 Μαρτίου, με την μπάντα Λωποδύτες να μας παρασέρνει στον χορό με τραγούδια από τα 90s. Βασιλίσσης, Μεσαιωνικό Κάστρο, Λεμεσός.

Lanitis

My View by Roddy Damalis
Ο λατρεμένος όλων Roddy από τα «Πιατάκια» έκλεισε έναν κύκλο και άνοιξε έναν νέο, συστήνοντάς μας το νέο του project, το οποίο βρίσκεται στο σπίτι του, στο χωριό Μοναγρούλι της επαρχίας Λεμεσού. Πρόκειται για ένα πολυτελή χώρο, ο οποίος φιλοξενεί ιδιωτικές εκδηλώσεις, γεύματα ή δείπνα με πριβέ χαρακτήρα και μενού που θα υπογράφει, φυσικά, ο ίδιος. Οι καλεσμένοι απολαμβάνουν μια μαγευτική θέα από ψηλά, αγναντεύοντας το τοπίο και τη θάλασσα, από την εσωτερική ή και την εξωτερική τραπεζαρία, με τα δεκάδες φυτά, τα έργα τέχνης, τους πολυελαίους, τους αναπαυτικούς καναπέδες και τις πολυθρόνες. Το Soirée που θα διοργανωθεί το Καρναβάλι, στις 5 Μαρτίου, θα περιλαμβάνει street food εδέσματα και απεριόριστο ποτό για ένα πάρτι που θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ. Μοναγρούλι, επαρχία Λεμεσού, www.roddydamalis.com

Roddy4

Limassol AGORA
Μετά από την τεράστια επιτυχία του NOSTALGIA HALLOWEEN που διοργάνωσε η Limassol AGORA, σειρά έχει το NOSTALGIA Carnival Party, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου, από τις 20:00, με τέσσερις Djs σε δύο μουσικούς χώρους. Με εορταστική διάθεση θα υποδεχθεί το κοινό του και το AGORA Kids Club, με τους ψυχαγωγούς να έχουν ετοιμάσει ένα πλήρες πρόγραμμα με χορούς, διαγωνισμούς και διάφορα παιγνίδια και τις δύο Κυριακές του καρναβαλιού, ενώ στις 5 Μαρτίου θα απολαύσουμε το Σύγχρονο Παιδικό Θέατρο Σκιών στις 12:00 και στις 15:00 με την παράσταση «Καρναβαλομπερδέματα στη Ζούγκλα», μια ιστορία που καταπιάνεται  με θέματα της φιλίας, αγάπης, αλληλοβοήθειας, και ενσυναίσθησης. Όλες οι δραστηριότητες παρουσιάζονται στα κοινωνικά δίκτυα της Limassol AGORA. Κανάρη 47-49, Λεμεσός, 70070070, limassolagora.com, #limassolagora.

Limassol Agora

Περιοδικό “Down Town”, τεύχος 785.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS