CELEBRITIESMUSICJustin Bieber: Παρέλυσε το μισό του πρόσωπο- Το σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσε...

Justin Bieber: Παρέλυσε το μισό του πρόσωπο- Το σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

Το βράδυ της Παρασκευής ο Τζάστιν Μπίμπερ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που σόκαρε τους εκατομμύρια θαυμαστές του.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε πως παρέλυσε η μία πλευρά του προσώπου του και ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt.

Μάλιστα, εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει, αναγκάστηκε πριν από μερικές ημέρες να ακυρώσει τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας του.

Όσα είπε ο Τζάστιν Μπίμπερ
«Γεια σε όλους Τζάστιν εδώ, ήθελα να σας ενημερώσω παιδιά για το τι συμβαίνει. Προφανώς όπως μπορείτε να δείτε με το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει κάνει το πρόσωπό μου να παραλύει», είπε ο Τζάστιν Μπίμπερ.

«Όπως βλέπετε, αυτή η μεριά δεν κουνιέται» πρόσθεσε, δείχνοντας τη μεριά από την οποία δεν κλείνει το μάτι του και δεν χαμογελά.

«Το ρουθούνι μου δεν κουνιέται, το μάτι μου το ίδιο, δεν μπορώ να χαμογελάσω», δήλωσε ακόμη ο Τζάστιν Μπίμπερ

«Για όσους απογοητεύτηκαν από την ακύρωση των εμφανίσεών μου, είναι προφανές ότι δεν είμαι σε θέση να τις πραγματοποιήσω. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως βλέπετε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά προφανώς το σώμα μου μού λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω και ελπίζω να καταλάβατε. Θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω και να επιστρέψω στο 100 τοις εκατό, ώστε να μπορώ να κάνω αυτό που γεννήθηκα για να κάνω», είπε ο Τζάστιν Μπίμπερ και ανέφερε επίσης: «Έχω εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι σίγουρος πως όλο αυτό συμβαίνει για κάποιον σκοπό. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι αυτός, αλλά μέχρι τότε θα ξεκουραστώ».

Δείτε την ανάρτηση του Τζάστιν Μπίμπερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS