CELEBRITIESMUSICΚωνσταντίνος Αργυρός & Light: Εντυπωσιάζουν με το video «Ηλιοβασίλεμα»!

Κωνσταντίνος Αργυρός & Light: Εντυπωσιάζουν με το video «Ηλιοβασίλεμα»!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Light μας καλούν να δούμε μαζί τους το «Ηλιοβασίλεμα», μέσα από το music video του πολυπλατινένιου ντουέτου τους!

Το music video μεταφέρει τη «μαγεία» της μουσικής και τη δυνατή χημεία των δύο κορυφαίων καλλιτεχνών, με φόντο τη σύμπραξή τους σε κάποιες από τις συναυλίες του «Eleftheros Tour», της μεγάλης και sold out φετινής περιοδείας του Κωνσταντίνου Αργυρού, η οποία έγραψε ιστορία στα ελληνικά συναυλιακά χρονικά, αποτελώντας μία μεγάλη και εντυπωσιακή παραγωγή που έκανε ρεκόρ εισιτηρίων σε κάθε σταθμό της.

Το «Ηλιοβασίλεμα», που περιλαμβάνεται στο album «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού και κυκλοφορεί από την Panik Platinum, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.

Μεταξύ άλλων, το τραγούδι έχει γίνει 3πλα πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις, καθώς μέτρα πάνω από 7 εκατομμύρια streams, ενώ το lyric video του έχει περισσότερα από 13 εκατομμύρια YouTube views. Τη μουσική υπογράφουν οι Μάριος Ψιμόπουλος, Κωνσταντίνος Αργυρός και OGE και τους στίχους ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Light.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Light, δύο πρωτοπόροι καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει δεκάδες τραγούδια – επιτυχίες και αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους σ’ ένα τραγούδι ψυχής. Πλέον, κανένα «Ηλιοβασίλεμα» δεν θα είναι ξανά το ίδιο…

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS