CELEBRITIESMUSICΜαντώ – «Ρούχο Μιας Βραδιάς»: Το τραγούδι & video για τους έρωτες...

Μαντώ – «Ρούχο Μιας Βραδιάς»: Το τραγούδι & video για τους έρωτες του καλοκαιριού!

Η Μαντώ παρουσιάζει με εικόνα το «Ρούχο Μιας Βραδιάς», το νέο single από το πρόσφατο album «Βραδινές Διαδρομές» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Με την εξαιρετική κι αγαπημένη χροιά της, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια μας χαρίζει ένα ιδιαίτερο single που μας κάνει να ταξιδέψουμε στους έρωτες του καλοκαιριού λίγο πριν «μπει» το φθινόπωρο. Η ίδια η Μαντώ υπογράφει τους στίχους, καθώς και τη μουσική μαζί με τον Αντώνη Σκόκο.

Το «Ρούχο Μιας Βραδιάς» συνοδεύεται από music video, που σκηνοθέτησε ο Νίκος Πάνου και γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην Κύθνο. Με φόντο τα Λουτρά, τη Χώρα και μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, την Κολώνα, η Μαντώ μας κάνει να νοσταλγήσουμε την πιο ερωτική εποχή του χρόνου…

Το «Ρούχο Μιας Βραδιάς» είναι το πέμπτο single από το album «Βραδινές Διαδρομές», μετά το ντουέτο «Του Ονείρου Πειρατές» με τον ΝΙΝΟ Ξυπολιτά, το «Χριστούγεννα Χωρίς Εσένα», το «Σκιές Και Χρώματα» και το ντουέτο «Δεν Θα Ξαναγαπήσω» με την Τάνια Μπρεάζου. Το album, που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης δίσκων και το e-store της Panik, περιλαμβάνει 12 τραγούδια με κοινή θεματική τον ανεκπλήρωτο έρωτα και γοήτευσε αμέσως τους ακροατές, αποσπώντας θετικές κριτικές και σχόλια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS