CELEBRITIESMUSICΜε το «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ» σε διεθνή διαγωνισμό μουσικής!

Με το «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ» σε διεθνή διαγωνισμό μουσικής!

Στίχοι: Γιάννης Πάριος – Μουσική: Χάρης Βαρθακούρης

Μία σημαντική κατάκτηση έβαλε στο ενεργητικό του ο Γιώργος Καριπίδης, καθώς θα πάρει μέρος σε διεθνή διαγωνισμό μουσικής με το single του «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ».

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος νέος τραγουδιστής θα συμμετάσχει στο «Kenga Magjike», έναν μουσικό διαγωνισμό ο οποίος διοργανώνεται και προβάλλεται από το αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι TvKlan. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε από το 1999 και διοργανώνεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία, ενώ έχει γίνει διεθνής με συμμετοχές από πολλές χώρες του κόσμου, όπως Σουηδία, Ιταλία, Ισπανία, Ισραήλ, Ελλάδα, Αγγλία και ΗΠΑ.

Ο Γιώργος Καριπίδης θα διαγωνιστεί με το «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ», το τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από την Panik Platinum, σε μουσική του πολυτάλαντου Χάρη Βαρθακούρη και στίχους του σπουδαίου Γιάννη Πάριου, το οποίο έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στην Αλβανία, ο Γιώργος Καριπίδης βάζει ακόμα ένα λιθαράκι στην προσωπική του μουσική διαδρομή, στην οποία περιλαμβάνονται και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Άντζελα Δημητρίου και Πέτρος Ιακωβίδης.

Βρείτε το «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3I2HP6s
iTunes/Apple Music: https://apple.co/34S9ecO
Deezer: https://bit.ly/36gcL5t

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS