CELEBRITIESMUSICMTV VMAs 2022: «Έκοψαν» τους Maneskin γιατί ο Νταμιάνο έδειξε τα οπίσθιά...

MTV VMAs 2022: «Έκοψαν» τους Maneskin γιατί ο Νταμιάνο έδειξε τα οπίσθιά του

Αντιδράσεις στο twitter και πολλά νεύρα.

Τα MTV Video Music Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (28/8) στο Prudential Centre στο New Jersey με παρουσιαστές τους Nicki Minaj, ο LL Cool J και ο Jack Harlow.

Όλα τα βλέμματα όμως, τράβηξαν οι Maneskin και ο Ιταλός τραγουδιστής Νταμιάνο Νταβίντ. 

Το συγκρότημα συνηθίζει να κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις, έτσι ο περσινός νικητής της Eurovision έκανε κάτι παρόμοιο με τις ενδυματολογικές του επιλογές στη σκηνή ωστόσο τον «λογόκριναν».

Τα VMA λογόκριναν την εμφάνιση των Måneskin στη σκηνή λόγω «ατυχήματος με την γκαρνταρόμπα»

Συγκεκριμένα το ρούχο που επέλεξε άφηνε σε κοινή θέα τα οπίσθιά του ενώ το ίδιο συνέβη και με την εμφάνιση της κιθαρίστριας Victoria, η οποία σε κάποιο σημείο έπαιζε με το στήθος έξω. 

Κάπως έτσι το δίκτυο «λογόκρινε» την εμφάνιση της μπάντας, με αποτέλεσμα η κάμερα να δείχνει άλλα πλάνα στους τηλεθεατές  κάτι που φυσικά τους εκνεύρισε. 

 

Χαμός στο twitter

«Δεν πιστεύω ότι έχασα τον ύπνο μου για αυτό το φιάσκο!! #vmas Ντροπή στο MTV που λογοκρίνει την εμφάνιση των #maneskin» έγραψε ένας χρήστης.

«Θέλω να πω, ο Nicky μπορεί να δείχνει αυνανισμό στη σκηνή, αλλά η Victoria των Maneskin δεν μπορεί να δείξει μια καλυμμένη θηλή; Σοβαρά VMAS;», δήλωσε ένας άλλος.

«Οι Maneskin δικαιούνται μια συγγνώμη από τα MTV επειδή έκοψαν μέρος της εμφάνισής τους. Από τα λίγα που είδα, ήταν η καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς» σχολίασε ένας τρίτος.

«Περίμενα μέχρι τις 5:30 π.μ. γι’ αυτούς και εσείς μας δείχνετε το 30% της εμφάνισής τους», κατηγόρησε το δίκτυο ένας ακόμη θαυμαστής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS