CELEBRITIESMUSICΝέος μεγάλος διαγωνισμός από τον Kiss 89,0! Κέρδισε voucher €500 για τα...

Νέος μεγάλος διαγωνισμός από τον Kiss 89,0! Κέρδισε voucher €500 για τα καταστήματα Electroline

Οι 3 μεγάλοι διαγωνισμοί που τρέχουν για τους ακροατές του Kiss 89,0!

Ο ένας μεγάλος διαγωνισμός μετά τον άλλον τρέχουν στον Kiss 89,0 με μοναδικά δώρα για τους ακροατές του!

Το Black Friday πλησιάζει και o Kiss 89,0 όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά φροντίζει να χαρίζει τα πιο μεγάλα δώρα στους αγαπημένους του ακροατές του και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα voucher αξίας €500 για να πάρουν ότι θελουν από τα καταστήματα Electroline.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα βήματα στο instagram και να μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου!

Ταυτόχρονα, στο instagram του Kiss 89,0 θα δείτε ότι τρέχουν άλλοι δυο μεγάλοι διαγωνισμοί!

Μια μοναδική εμπειρία ζωής, για ένα ταξίδι που είναι για μικρούς και μεγάλους! Kέρδισε 2 αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή για 2 άτομα στο Παρίσι και 2 tickets για τη Disneyland.

Aκόμη ένας μεγάλος διαγωνισμός του Kiss 89,0 και του like.com.cy θα δώσουν την ευκαιρία σε μια υπερτυχερή να κερδίσει ένα voucher αξίας 600 ευρώ για ψώνια! Έρχεται περίοδος γιορτών, οπόταν μια βόλτα για shopping από τα καταστήματα του ομίλου Malloupas & Papacostas: Mango, Strativarius, Tezenis, Kipling σίγουρα θα σας δώσει την ευκαιρία οχι μόνο να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας αλλά γιατί οχι να πάρετε και δώρα από τώρα, σε αγαπημένα σας πρόσωπα!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS