CELEBRITIESMUSICΟ Dirty Harry κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «ΨΧ»

Ο Dirty Harry κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «ΨΧ»

Ο Dirty Harry καταθέτει την «ψυχή» του στα 12 τραγούδια του νέου άλμπουμ του.

Γεννήθηκε στην Κύπρο το 1995 και μεγάλωσε εκεί. Ενεργά ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική το 2019, ενώ την τέχνη του γραψίματος την ξεκίνησε το 2012.

Ο Dirty Harry δεν είναι ένας κλασικός ράπερ. Έχει καταφέρει να φέρει στη σημερινή μουσική βιομηχανία έναν δικό του μοναδικό ήχο και με τις trap παραγωγές του έχει δημιουργήσει τον τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει πολλά hot trends και τραγούδια που έχουν ανέβει στις πρώτες θέσεις των ψηφιακών charts.

Το χρυσό single «Pes Tou» είναι μόνο ένα από τα κομμάτια του δίσκου «ΨΧ» του Dirty Harry που κυκλοφόρησε σε μία ξεχωριστή ενεργειακά ημερομηνία, την Τρίτη 22/02/22, με το «2» να έχει ιδιαίτερη βαρύτητα ως ο αριθμός της διαίσθησης, της παρατήρησης και των σχέσεων.

Το «ΨΧ» είναι το δεύτερο προσωπικό album του Dirty Harry και περιλαμβάνει συνολικά δώδεκα ολοκαίνουργια τραγούδια, ανάμεσά τους και συνεργασίες με τους Strat, FY και Niko Tsan.

Το τραγούδια του άλμπουμ «ΨΧ» αφορούν όλα προσωπικά βιώματα του Dirty Harry, για το πριν, το τώρα και όσα θέλει να ζήσει στο μέλλον. Όλη η ψυχή του είναι στους στίχους του.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του άλμπουμ και τα 12 τραγούδια που περιέχει κατέκτησαν από μία θέση στο Top 100 του Spotify για την Ελλάδα.

Το «ΨΧ» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS