CELEBRITIESMUSICΟ παραγωγός του Slimane επικοινώνησε με την Κύπρια Σοφία! Viral το βίντεο...

Ο παραγωγός του Slimane επικοινώνησε με την Κύπρια Σοφία! Viral το βίντεο της στο Tik Tok με το “Mon Amour”

Η συμμετοχή της Γαλλίας στη φετινή Eurovision ανήκει στις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του τελικού, που συζητήθηκαν πολύ. Αρκετοί είναι οι καλλιτέχνες που μοιράζονται βίντεό τους στα social media στα οποία τους ακούμε να τραγουδούν το «Mon Amour», ένα κομμάτι που έχει μαγέψει την Ευρώπη.

Μεταξύ αυτών και η Κύπρια Σοφία Πατσαλίδου με την οποία μάλιστα επικοινώνησε ο Παραγωγός του Slimane και του Γαλλικού Τραγουδιού της Eurovision, αφού το βίντεό της κάνει θραύση στα social media τράβηξε την προσοχή του παραγωγού του Slimane!

To συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει viral και σε αυτό την ακούμε να ερμηνεύει το ρεφρέν του γαλλικού τραγουδιού της Eurovision “Mon Amour” με ελληνικούς στίχους που έγραψε η ίδια. Μάλιστα οι προβολές στο Tik Tok και στο Instagram να ξεπερνούν τις 320.000!

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Μαργάρης: Ο Κύπριος τραγουδιστής που ξετρέλανε το Tik Tok με το «Mon Amour»

Η Κύπρια δημιουργός και ερμηνεύτρια συνεργάζεται με παραγωγούς στο εξωτερικό και συνυπογράφει ξένα τραγούδια με πάνω από 3 εκατομμύρια streams στο Spotify. Τα βίντεο της νεαρής singer-songwriter γίνονται ανάρπαστα, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες προβολές λόγω των επιτυχημένων διασκευών γνωστών ξένων τραγουδιών στα ελληνικά σε δικούς της στίχους. Αυτό επιβεβαιώνει το ταλέντο της και στον ελληνικό στίχο και ερμηνεία.

@sophiaaasings

“Mon Amour” I love this song so I thought I’d make my own greek version of it🇬🇷🎤✨🫶🏼💌 . all my songs are linked in my bio @Slimane #music #singing #singingcover #greekcover #greeksinging #greeceinstagram #french #vocals #france

♬ original sound – Sophia🌸

Η Σοφία Πατσαλίδου ετοιμάζεται για μια cozy συναυλία στα Hot Soap Studios στη Λάρνακα για πολύ περιορισμένο κοινό, στις 20 Ιουνίου στις 8 μ.μ. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας έγκαιρα στο tinyurl.com/sophiapatsalideshotsoap

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS