CELEBRITIESMUSICΟ STAN Αντιπαριώτης κυκλοφορεί ένα «Unplugged Live» άλμπουμ

Ο STAN Αντιπαριώτης κυκλοφορεί ένα «Unplugged Live» άλμπουμ

Δώδεκα αγαπημένες επιτυχίες σε μοναδικές διασκευές από τον STAN Αντιπαριώτη.

O STAN Αντιπαριώτης επιστρέφει δισκογραφικά και κυκλοφορεί ψηφιακά το πρώτο του «Unplugged Live» άλμπουμ.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 12 αγαπημένες επιτυχίες διασκευασμένες με διαφορετική πνοή, από την προσωπική δισκογραφία του STAN Αντιπαριώτη, αλλά και κομμάτια άλλων αγαπημένων δημιουργών, επιλογές του ίδιου του καλλιτέχνη.

Σε ποπ και λαϊκούς ήχους, πάντα με την unplugged αισθητική, ο STAN Αντιπαριώτης ερμηνεύει ζωντανά μοναδικά, όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Το tracklist περιλαμβάνει τα «Όπου Βγει», «Όταν Αγαπάς», «Να Ξαναρθείς», «Τετράγωνα», «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει», «Τώρα Λείπω», «Παράξενο Παιδί», «Σκέψου», «Ξημερώνει», «Δε Με Ξέρεις», «Αλλού» και «Μικρός Τιτανικός».

Από αυτά τα τραγούδια ξεχωρίζει το «Σκέψου», η αγαπημένη μπαλάντα από τις αρχές του 2000 την οποία τραγούδησε πρώτο το συγκρότημα ONE του δημιουργού Γιώργου Θεοφάνους.

Ο STAN Αντιπαριώτης διασκευάζει το «Σκέψου» με τέτοιο τρόπο που συνδυάζει το χασάπικο στα κουπλέ και το ζεϊμπέκικο στα ρεφρέν.

Αυτή είναι η πρώτη κυκλοφορία του STAN Αντιπαριώτη μετά το smash hit «Για Δυο», τη συνεργασία του με τον ράπερ iLLEOo που αγαπήθηκε από το κοινό και έγινε χρυσή. Αυτή τη στιγμή το «Για Δυο» διαθέτει 9,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube κα 3,4 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Το «Unplugged Live» κυκλοφορεί από την Panik Records και την Icon Music Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

25

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS