CELEBRITIESMUSIC«Θα με ζητάς»: Και δεύτερο remix-έκπληξη της Εvgenia με τον dj Valentino

«Θα με ζητάς»: Και δεύτερο remix-έκπληξη της Εvgenia με τον dj Valentino

Συνταγή που πετυχαίνει, δεν την αλλάζεις, και για αυτό, και η Evgenia, μετά και την επιτυχημένη της συνεργασία με τον dj Valentino, στο πρώτο τους remix, για το «Όχι, Ευχαριστώ», ενώνει εκ νέου τις δυνάμεις της, μαζί του, παρουσιάζοντάς μας, την ξεσηκωτική εκδοχή του, «Θα με ζητάς».

Το «Θα με ζητάς», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και της Βίκυς Γεροθόδωρου, που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια, και που αγαπήθηκε πολύ, με 1.500.000 προβολές στο youtube, απογειώνεται εκ νέου μουσικά, από τον hit-remix maker Valentino , που υπογράφει και την διεύθυνση παραγωγής!

Ο Valentino, που τα remix του, σαρώνουν στα clubs και στα ραδιόφωνα, εκτοξεύσει τον ρυθμό, του «Θα με ζητάς», και η up tempo εκδοχή του, είναι ότι πιο φρέσκο, και ανεβαστικό έχουμε ακούσει, που από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε καλεί, να θέλεις να λικνιστείς μαζί του.

Η Evgenia, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και στην Ελλάδα, με το ερμηνευτικό της ταπεραμέντο, και σημειώνοντας μία σημαντική καλλιτεχνική πορεία, από την Αμερική όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια, διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού το live tour της, σε δεκάδες πολιτείες της Αμερικής, με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Βασιλική Νταντά, στέφθηκε με sold out επιτυχία, ενώ ήδη βρίσκεται στο στούντιο ηχογράφησης, και ετοιμάζει το νέα της τραγούδια, που θα κυκλοφορήσουν σύντομα, και θα προκαλέσουν για μία ακόμη φορά, μουσική αίσθηση! Το ανεβαστικό remix του «Θα με ζητάς», με την υπογραφή του μετρ των επιτυχιών, dj Valentino, κυκλοφορεί από την Spicy Music!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS