CELEBRITIESMUSICΤο πρώτο τραγούδι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από 6 χρόνια! Με τον...

Το πρώτο τραγούδι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από 6 χρόνια! Με τον Ελτον Τζον, αποθεώνουν οι κριτικοί

Νέα αρχή στη μουσική της καριέρα κάνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά την «απελευθέρωσή» της από την εποπτεία και κυκλοφορεί νέο τραγούδι.

Από τον περασμένο Νοέμβριο η διάσημη τραγουδίστρια είναι πλέον ελεύθερη να κάνει ότι θέλει στη ζωή της, μετά από 13 χρόνια σκληρής επίβλεψης. Κι αυτό ακριβώς κάνει: απολαμβάνει τη ζωή της, παντρεύτηκε, ονειρεύεται να αποκτήσει ξανά παιδιά και επέστρεψε στη μουσική.

Και μάλιστα με τη βοήθεια του Έλτον Τζον, έναν θρύλο της μουσικής που ξέρει πώς είναι να εξακολουθείς να στέκεσαι όρθιος μετά από χρόνια αγώνων. Το αποτέλεσμα; Το «Hold Me Closer», πρώτο της νεοηχογραφημένο single από το 2016, με τις πρώτες κριτικές να το αποθεώνουν, με την Guardian μάλιστα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ένα αστέρι γεννήθηκε».

Το νέο τραγούδι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Το κομμάτι, που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία, συνδυάζει παλιούς ήχους και δημιουργεί κάτι νέο. Χρησιμοποιώντας ως σκελετό την επιτυχία του Έλτον Τζον «Tiny Dancer» από το 1971, προσθέτει στοιχεία από άλλα τραγούδια του, όπως το «The One» και «Don’t Go Breaking My Heart», όλα αυτά με την φωνή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία δίνει μια νέα χροιά στο κομμάτι και θυμίζει τον παλιό καλό της εαυτό και γιατί ο κόσμος την είχε αποκαλέσει πριγκίπισσα της ποπ.

«Είναι πραγματικά ένα είδωλο, μια από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ όλων των εποχών και ακούγεται καταπληκτική σε αυτό τον δίσκο. Την αγαπώ πολύ και είμαι ενθουσιασμένος με αυτό που δημιουργήσαμε» ανέφερε σε δήλωσή του ο Έλτον Τζον. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τη σειρά της, είπε στον διάσημο μουσικό πως ήταν τιμή της που της ζητήθηκε να συνεργαστεί μαζί του. «Είμαι τόσο ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω μαζί σου και με το θρυλικό σου μυαλό».

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS