CELEBRITIESMUSICVasilis Katsoulis-Pandora’s Box

Vasilis Katsoulis-Pandora’s Box

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται ένα σολιστικό instrumental τραγούδι που μας ταξιδεύει στα μονοπάτια της symphonic metal μουσικής και ήρθε για να εντυπωσιάσει!

Το Pandora’s box, μια μουσική παραγωγή του Χρήστου Κοπελούζου σε σολιστική ερμηνεία του Βασίλη Κατσούλη, υπό την αιγίδα της Aspect4music, εταιρεία μέλος του Ομίλου MC Kopelouzos, αποτελεί την πρώτη συνεργασία των συντελεστών.

Ο σολίστας Βασίλης Κατσούλης, βιολονίστας με κλασικές σπουδές και πολυετή εμπειρία, έχει υπηρετήσει την ελληνική μουσική έχοντας πολλές συμμετοχές στην ελληνική δισκογραφία, και έχοντας συνθέσει και ηχογραφήσει ορχηστρική, έντεχνη και λαϊκή μουσική, ενώ παράλληλα εμφανίζεται σε μουσικο-θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές.

Το Pandora’s box, μια παραγωγή απαιτήσεων, έρχεται να αναδείξει την δεξιοτεχνία του σολίστα και το ταλέντο του συνθέτη που ενσαρκώνουν τα δυνατά συναισθήματα σε μουσικές εκρήξεις που σαγηνεύουν τον ακροατή!

Τη μαγεία της μουσικής, έρχεται να ολοκληρώσει η σκηνοθετική ματιά του Θωμά Αντωνάτου, που σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Ναταλίας Κοπελούζου-Ρίζου παρουσιάζεται μέσα σε ένα συνονθύλευμα οπτικών εφέ που συναρπάζουν! Pandora’s box, λοιπόν και καλή ακρόαση!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS