CELEBRITIESMUSICwrs x Andromache – «If You Were Alone: Στα Μάτια Σου» Το...

wrs x Andromache – «If You Were Alone: Στα Μάτια Σου» Το ντουέτο – έκπληξη με «άρωμα» Eurovision

Ο wrs και η Ανδρομάχη πρωταγωνιστούν σε ένα ντουέτο – έκπληξη με «άρωμα» Eurovision, το τραγούδι «If You Were Alone / Στα Μάτια Σου», που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή!

Ο wrs, που εκπροσώπησε την Ρουμανία στη φετινή Eurovision με το τραγούδι «Llámame», ενώνει τις δυνάμεις του με την Ανδρομάχη, που εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό με το τραγούδι «Ela», σε μία «εκρηκτική» συνεργασία.

Το «If You Were Alone / Στα Μάτια Σου» είναι ένα δυναμικό pop ντουέτο με ελληνικές μουσικές επιρροές και στίχους στα αγγλικά και τα ελληνικά, που «απογειώνεται» με τις φωνές και τη χημεία των δύο ταλαντούχων καλλιτεχνών.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα καλοκαιρινό music video, γεμάτο ερωτισμό, που γυρίστηκε εξολοκλήρου στη Σαντορίνη από τον Paul Moldovan και έγινε αμέσως trend στο YouTube, αποσπώντας θετικά σχόλια από τους fans των δύο καλλιτεχνών απ’ όλη την Ευρώπη.

To «If You Were Alone / Στα Μάτια Σου», ένα τραγούδι που δείχνει πως η αγάπη και η μουσική δεν έχουν σύνορα, υπογράφουν στη μουσική οι wrs, Cezar Guna και Costel Dominteanu και στους στίχους οι wrs, Cezar Guna και Ανδρομάχη. Τους ελληνικούς στίχους έγραψε ο Βασίλης Κουμεντάκος.

Δείτε το music video:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS