HomeTALK OF THE TOWNJUICY10 πράγματα που -ίσως- δεν ξέρετε για την εκκεντρική Σοφία Χατζηπαντελή

10 πράγματα που -ίσως- δεν ξέρετε για την εκκεντρική Σοφία Χατζηπαντελή

Τη θέση που άδειασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks», η οποία κατέβαλε τη θέση που επίσης… άδειασε η Βίκυ Καγιά στο «Shopping Star», καταλαμβάνει η συμπατριώτισσά μας Σοφία Χατζηπαντελή.

Όπως μάλλον έχετε ήδη καταλάβει, κάθε της κίνηση προκαλεί αίσθηση, σχόλια -κολακευτικά και μη- και χαμό στα Social.

Ας μάθουμε περισσότερα για την περσόνα που δεν περνά απαρατήρητη και έρχεται για να -ξανά- προκαλέσει χαμό.

1.Στην Ελλάδα βρίσκεται από τις 28 Αυγούστου η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έφτασε στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζελος», όπου την περίμεναν δημοσιογράφοι και φωτογράφοι. Το πετυχημένο μοντέλο, που έγινε viral και στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM, ήταν ευδιάθετη και επικοινωνιακή, όπως άλλωστε συνηθίζει. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η συμπατριώτισσά μας υιοθέτησε τον τελευταίο καιρό ένα κατάξανθο look. Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν επέστρεψε στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά για να καθίσει στη θέση του κριτή στον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», το οποίο στην Κύπρο θα βλέπουμε από τη συχνότητα του ΣΙΓΜΑ.

2.Στις πρώτες της δηλώσεις για το My Style Rocks, είπε: «Πέρσι δεν το έβλεπα το My Style Rocks, αλλά πριν από 2-3 μήνες που το έμαθα, το είδα και έχω πάθει πώρωση. Αυτός ο κριτής, ο Στέλιος Κουδουνάρης, είναι Κυπραίος και ο μπαμπάς μου κάνει παρέα με τον αδερφό του μπαμπά του, είμαστε σαν συγγενείς»!

3.Πάντως για την προκάτοχό της Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε με τα πιο θερμά λόγια: «Είναι τόσο όμορφη, αυθεντική. Την έβλεπα στο πρόγραμμα. Δεν τη γνώρισα ποτέ μου. Νομίζω ότι είναι θετική και δυναμική και μου αρέσουν αυτά τα πράγματα, αυτά που έλεγε».

4.Αίσθηση προκάλεσε και η απάντησή της σε ερώτηση αν θα είναι αυστηρή με τις διαγωνιζόμενες: «Αν έχω κακή μέρα θα είμαι αυστηρή, αν είναι καλή μέρα θα είμαι καλή», δεν δίστασε να παραδεχτεί.

5.Η Σοφία Χατζηπαντελή λοιπόν, έγινε γνωστή στο κοινό Ελλάδας και Κύπρου μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 5 και κανείς (από όσους το έβλεπαν) δεν ξεχνά τις ατάκες και τις αντιδράσεις της. Σε αυτό φαίνεται να ποντάρουν και οι υπεύθυνοι της παραγωγής και της έκαναν την πρόταση. Μπορεί ο ΣΚΑΙ να μην ανακοίνωσε επίσημα τη συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή στον διαγωνισμό μόδας, ωστόσο την πρόδωσε ο Δημήτρης Σκουλός, κάνοντας την tag σε φωτογραφία από τα γυρίσματα. Από την επιτροπή δεν θα μπορούσε να λείπει ο -επίσης Κύπριος- σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης.

6.Πάντως το βιογραφικό της στον χώρο της μόδας είναι πλούσιο. Είναι φανερό και στο Instagram της, που αριθμεί τουλάχιστον 497.000 ακόλουθους. Το μοντέλο έχει διεθνή καριέρα, με εξώφυλλα σε δημοφιλή περιοδικά και πασαρέλες στο εξωτερικό διάσημων σχεδιαστών, ενώ έχει αποτελέσει τη μούσα του Jean Paul Gaultier!

7.Ξεχωρίζει -κυρίως- για το μονόφρυδο look της. Κέρδισε την προσοχή του κοινού στη Μεγάλη Βρετανία το 2017 κι εμφανίστηκε πρώτη φορά σε fashion show κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, το 2020.

8.Η Σοφία Χατζηπαντελή γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1997 στην Κύπρο όπου και μεγάλωσε. Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα. Αργότερα μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με τον πατέρα της και τον αδερφό της.

9.Έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland, ενώ προσπαθεί με τον τρόπο της να επαναπροσδιορίσει την ομορφιά. Έχει δημιουργήσει στα social media το κίνημα #Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει ακράδαντα και είναι υπέρ της τριχοφυΐας. Το σήμα κατατεθέν της είναι τα έντονα, πυκνά της φρύδια. Στο παρελθόν έχει δηλώσει πως είχε δεχθεί απειλές για την εμφάνιση της ενώ δημιούργησε και το κίνημα #unibrowmovement.

10.Σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο Harpers Bazaar εξήγησε γιατί αγαπάει τόσο πολύ τα φρύδια της, τα οποία έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της: «Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό».

Περιοδικό TV Mania

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends