ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΑφροδίτη Γεωργίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Αφροδίτη Γεωργίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

«Είμαι ευγνώμων που βιώνω ξανά το θαύμα της ζωής.»

Η εσωτερική ομορφιά η οποία εκπέμπει, η ευγένεια, η καλοσύνη και ταυτόχρονα ο δυναμισμός της, είναι ίσως μερικά από τα στοιχεία του χαρακτήρα της, που την κάνουν να ξεχωρίζει, μαζί φυσικά και με πολλά άλλα, τα οποία πρεσβεύει. 

Η Αφροδίτη Γεωργίου, είναι μια τρυφερή μητέρα, επαγγελματίας, η οποία αγαπάει την οικογένεια και αυτούς τους 6 μήνες βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της και ανυπομονεί για την στιγμή που θα υποδεχθεί στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της, με τον Στέφανο Στυλιανού. «Είμαι ευγνώμων που βιώνω ξανά το θαύμα της ζωής» αναφέρει.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο like.com.cy αποκάλυψε μεταξύ άλλων το πώς ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στην μικρή Αντριάνα, αλλά και στον σύζυγό της. Όπως δήλωσε, άλλα ετοίμαζε για να του το ανακοινώσει και τελικά αλλιώς ήρθαν τα πράγματα, ωστόσο και πάλι η έκπληξη ήταν τεράστια! 

Πώς ένιωσες όταν έμαθες ότι θα γίνεις για δεύτερη φορά μητέρα;

Ένιωσα ευλογημένη και ευγνώμων που με αξίωσε ο Θεός να βιώσω ξανά το θαύμα της ζωής… Με το που είδα το θετικό τεστ εγκυμοσύνης όλα άλλαξαν μέσα μου, άλλη μια φορά, το ίδιο σαν την προηγούμενη φορά που περίμενα την Αντριάνα μας. Μόλις μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος, αυτόματα  νιώθεις μια ευλογία και μια ευθύνη για το νέο πλάσμα που αρχίζει να μεγαλώνει μέσα σου. Όσο περνούν οι μήνες, τόσο πιο πολύ συνειδητοποιείς ότι έρχεται ακόμη ένα μωρό και σκέφτεσαι πώς θα ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς.

Πώς το ανακοίνωσες στον σύζυγό σου και ποια ήταν η αντίδρασή του;

Ετοίμαζα άλλα και τελικά μου βγήκαν άλλα (γέλια). Βασικά σκεφτόμουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να του κάνω έκπληξη κλπ, αλλά τελικά την ώρα που τον είδα για να του το πω, έτυχε ακριβώς εκείνο το λεπτό να με πάρει ο γυναικολόγος μου, τον οποίο έπρεπε να ενημερώσω για να μου δώσει οδηγίες για το τι να κάνω και με άκουσε καθώς μιλούσα στο τηλέφωνο, λέγοντας ότι είμαι έγκυος! Ήταν πολύ ξαφνικό, τεράστια έκπληξη. Χάρηκε, φυσικά, το θέλαμε και οι δύο. Θέλαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας.

Unknown 299325534 448211480568713 2131493493138226571 N

Τι συμπτώματα είχες τους πρώτους μήνες;  

Οι πρώτοι μήνες είχαν τα κλασικά συμπτώματα, δηλαδή αναγούλες, αλλαγές στη διάθεση, πιο έντονη ευαισθησία σε πολλά καθημερινά θέματα, υπνηλία και έντονη κούραση. Τίποτα σοβαρό ευτυχώς ή που να με ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα. Μετά τον τέταρτο μήνα όλα αυτά υποχώρησαν. Εκτός από την κούραση, βέβαια, που μένει και γίνεται όλο και πιο έντονη όσο περνά ο καιρός. Το σώμα μας δουλεύει υπερωρίες για να φτιάξει το θαύμα της ζωής. Άρα το αγαπώ, το κατανοώ και το ευγνωμονώ χωρίς να γκρινιάζω (γέλια)

Η κορούλα σου Aντριάνα, πώς αντέδρασε όταν το έμαθε;

Είναι τόσο αγαπησιάρα και τρυφερή με την ιδέα και χαίρεται πολύ που θα αποκτήσει αδερφάκι. Το περιμένει πώς και πώς και με ρωτά πότε θα έρθει. Επίσης μου λέει ότι θα με βοηθά, θα το προσέχει και άλλα παρόμοια, που λιώνω. Βέβαια, πιστεύω ότι όταν έρθει με το καλό το μωρό σίγουρα θα αντιδράσει, όπως φυσιολογικά αντιδρούν πολλά μωρά όταν ξαφνικά δεν είναι τα μόνα παιδιά στην οικογένεια, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε. Σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι η Αντριανούλα μου θα είναι πολύ γλυκιά με το αδερφάκι της.

Afroditi

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS