HomeTALK OF THE TOWNJUICYΆννα Βίσση: Το κόστος της παραχώρησης του Καλλιμάρμαρου για τη συναυλία της

Άννα Βίσση: Το κόστος της παραχώρησης του Καλλιμάρμαρου για τη συναυλία της

Η Άννα Βίσση το βράδυ του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Η φαντασμαγορική βραδιά συγκέντρωσε 65.000 θεατές και η τιμή των εισιτηρίων ήταν από 20 ευρώ και έφταναν τα 80.

Χθες (7/10) ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έλαβε η σπουδαία ερμηνεύτρια για τη μεγάλη βραδιά. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξήγησε ότι η παραγωγή της συναυλίας ήταν ακριβή και πιθανόν να κόστισε περισσότερο από 300.000 ευρώ. «Έβγαλε σε μία βραδιά η Άννα Βίσση 1.000.000 ευρώ, και καλώς έκανε. Δεν υπάρχει Έλληνας τραγουδιστής που μπορεί να βγάλει αυτά τα λεφτά», ανέφερε.

Σήμερα, ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο οποίος επικαλέστηκε το site της Διαύγειας, το κόστος παραχώρησης του Καλλιμάρμαρου στην εταιρία παραγωγής για την συναυλία της Άννας Βίσση ήταν λιγότερο από 15.000 ευρώ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο: 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends