CELEBRITIESSHOWBIZΑντιγόνη Κουλουκάκου: Αυτή είναι η πρώτη λέξη που εμφανίζεται όταν γκουγκλάρουν το...

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Αυτή είναι η πρώτη λέξη που εμφανίζεται όταν γκουγκλάρουν το όνομά της

«Θα προτιμούσα να παίζω ως DJ σε κλαμπ στην Ίμπιζα», λέει στο ΟΚ!.

Από Νίκος Γεωργιάδης

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία υποδύεται την Ιουλία από τη σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega που στη Κύπρο προβάλλεται από τον  Alpha Κύπρου, αποκαλύπτει στοιχεία του εαυτού της και της ζωής της στο ΟΚ! Ανάμεσα σε άλλα η Αντιγόνη Κουλουκάκου μιλά για την πρόταση που είχε από την ιταλική τηλεόραση πριν από χρόνια αλλά και τον λόγο που την αρνήθηκε.

Πολλοί συνάδελφοί σου πλέον παρουσιάζουν εκπομπές. Εσύ θα το έκανες;

Δεν ξέρω, όλα τα πρότζεκτ είναι υπό συζήτηση – αν κάτι μου αρέσει και αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω και δεν το κάνω μόνο και μόνο για να είμαι στην τηλεόραση. Επίσης, εξαρτάται από το θέμα και τους συνεργάτες.

Σε έχουν προσεγγίσει ποτέ για κάτι τέτοιο;

Στην Ελλάδα όχι ακόμα, στην Ιταλία ναι, αλλά πολλά χρόνια πριν, επί εποχές MTV.

Και γιατί δεν το έκανες τότε;

Δεν με ενδιέφερε, δεν ήμουν αυτό. Λατρεύω τη μουσική, αλλά θα προτιμούσα να παίζω ως DJ σε κλαμπ στην Ίμπιζα, από το να παρουσιάζω μια μουσική εκπομπή και να πηγαίνω από πιάτσα σε πιάτσα για το μουσικό φεστιβάλ. Εγώ τότε τα καλοκαίρια πήγαινα στην Ίμπιζα και βρισκόμουν στην περιοχή Σαν Αντόνιο να ακούω τη μουσική που επέλεγε ο Χοσέ Παντίγια για τα βραδινά του sets. Απλώς τότε δεν έπαιζαν γυναίκες DJ και δεν το προσπάθησα, δεν το σκέφτηκα καν.

Η ευρεία αναγνωρισιμότητα αλλοίωσε την καθημερινότητά σου;

Καθόλου. Συνεχίζω να κυκλοφορώ με φόρμες και καμιά φορά και με πιτζάμες. Κάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα που έκανα. Εντόπισες αλλαγές σε συμπεριφορές ανθρώπων γύρω σου; Όχι, αν δεν αλλάξεις εσύ, οι άνθρωποι γύρω σου δεν αλλάζουν. Επίσης, είμαι άνθρωπος που έχει φίλους μια ζωή εκτός χώρου. Οι άνθρωποί μου με ξέρουν πολύ καλά.

Έχεις πολλούς τέτοιους φίλους ζωής;

Ναι, είμαι ευλογημένη, έχω φίλους από παιδί που μεγάλωσα μαζί τους. Έχω φίλους σε όλα τα μέρη που έζησα, ακόμη και στην Κουάλα Λουμπούρ, όπου πήγα μόλις για δύο μήνες για μια ταινία. Αποτυχία η ταινία, δεν μου πάει το Bollywood.

Όταν γκουγκλάρει κάποιος το όνομά σου, η πρώτη λέξη που βγαίνει δίπλα είναι η «ηλικία». Δηλαδή αυτό που έχουν αναζητήσει περισσότερο για σένα είναι το πόσων ετών είσαι! Αυτό σε ενοχλεί;

(Ξεκαρδίζεται.) Όχι, δεν το ήξερα! Δεν ξέρω τι να σου πω. Με αγαπάω πολύ και αγαπάω και τις εμπειρίες που μου έχει προσφέρει η ηλικία μου. Αισθάνομαι ότι μεγαλώνω όμορφα. Βασικά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω ακριβώς, το θέμα είναι η ηλικία ή το τι ψάχνει ο κόσμος; Να πω δικαίωμά του; ΟΚ, να το πω!

Θεωρείς ότι στην εποχή μας, και ειδικότερα στη δουλειά σου, είναι σχεδόν απαγορευτικό για μια γυναίκα να γερνάει;

Έχουν πεθάνει αυτά τα στερεότυπα. Εγώ δεν τα βλέπω, απεναντίας βλέπω όλο και περισσότερο γυναίκες να μεγαλώνουν με φυσικότητα και να είναι στην πρώτη γραμμή της μόδας. Από την άλλη, στον χώρο μου δεν υπήρχε ποτέ αυτό ως συνθήκη. Υπάρχουν ρόλοι που ανυπομονείς να μεγαλώσεις για να τους ενσαρκώσεις.

Έχεις τέτοιο ρόλο-όνειρο ζωής;

Πολλούς. Άσε να πραγματοποιηθεί πρώτα και μετά όχι απλώς θα σ’ το πω, θα το φωνάξω! Με τα όνειρά μου είμαι λίγο φειδωλή πλέον αλλά συνεχίζω να λέω «dream big aim high» (σ.σ. «να κάνεις μεγάλα όνειρα και να στοχεύεις ψηλά»).

Αλήθεια, ποιο είναι το πιο άκυρο πράγμα που έχουν γράψει για σένα;

Νίκο μου, δεν διαβάζω τι γράφουν για εμένα ως Αντιγόνη. Διαβάζω κριτικές, ναι, το κάνω. Και σχόλια που είναι εποικοδομητικά όσο επικριτικά και αν είναι – αν δεν εμπεριέχουν κακία. Στην αρχή με στενοχωρούν, το βλέπω όμως καθαρά από επαγγελματικής πλευράς και με κάνουν να μην εφησυχάζω αλλά να εξελίσσομαι.

Συνήθως μας τα στέλνουν οι φίλοι μας. Δεν σου έχουν πει ποτέ «καλά, είδες τι έγραψαν για σένα;»;

Οι φίλοι μου όχι, γιατί δεν είναι του χώρου και δεν ασχολούνται με αυτά. Η μαμά μου καμιά φορά, αλλά όχι συχνά… Στις αρχές της σειράς μού έλεγε περισσότερο, αλλά είναι μαμά. Μην της πειράξουν το παιδί της, βγάζει νύχια. Από την άλλη, η ίδια κάνει την πιο αυστηρή κριτική ever. Σε αγαπώ, μαμά, αλλά δεν χαρίζεσαι. (Γελάει.)

Σε έχουν μπερδέψει ποτέ στον δρόμο με κάποια άλλη;

Εμένα; Όχι, αφού καλά καλά δεν αναγνωρίζομαι ποια είμαι, θα με μπερδέψουν και με άλλη;

Όντως δεν σε αναγνωρίζουν; Πρωταγωνιστείς σε μια σειρά που βλέπουν πάνω από 1 εκατομμύριο τηλεθεατές καθημερινά.

Η καθημερινότητά μου περιλαμβάνει δουλειά, δουλειά, δουλειά και σπίτι. Τα Σαββατοκύριακα οικογενειακά και σπίτι. Δεν είμαι πολύ του έξω και γενικότερα αγαπημένο μου outfit είναι οι φόρμες και τα άνετα ρούχα σπιτιού. Συνήθως μου μιλάνε όταν ακούσουν τη φωνή μου. Αλλά είμαι πολύ ιδιωτικός άνθρωπος και εσωστρεφής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μιλήσω αν μου μιλήσουν ή θα αρνηθώ μια σέλφι στα παιδιά, τα οποία λατρεύω. Αντιφατικό ίσως λόγω της δουλειάς και της έκθεσης που έχει… αλλά είναι απλώς μια δουλειά που επικεντρώνομαι να την κάνω όσο καλύτερα μπορώ για εμένα και τους συνεργάτες μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS