CELEBRITIESSHOWBIZΑντώνης Ρέμος: Τα δώρα στην Ελένη Φουρέιρα για τον Μποτία και τον...

Αντώνης Ρέμος: Τα δώρα στην Ελένη Φουρέιρα για τον Μποτία και τον γιο τους

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν φέτος ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα στο νυχτερινό κέντρο Nox, όπου εμφανίζονταν από τον χειμώνα. Μετά από 70 sold out εμφανίσεις έριξαν αυλαία την Κυριακή 21 Απριλίου και την εκρηκτική τραγουδίστρια περίμενε μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Συγκεκριμένα Αντώνης Ρέμος, φρόντισε να πάρει μερικά δώρα τόσο για τον γιο της τραγουδίστριας, όσο και για τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία. Την στιγμή που είδε την τεράστια ανθοδέσμη, τον αρκούδο και όλα τα δώρα ενθουσιάστηκε και συγκινήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Βανδή, Ρέμος και Φουρέιρα τραγουδούν αγκαλιασμένοι κομμάτι του Βασίλη Καρρά

«Αυτά είναι για την Ελένη Φουρέιρα, αυτά είναι για τον μικρό και αυτό είναι για τον άντρα σου βέβαια», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Έχω δουλέψει με πάρα πολλούς καλλιτέχνες αλλά ο Αντώνης Ρέμος έχει κάτι σπουδαίο εκτός από το ότι είναι υπέροχος καλλιτέχνης. Είναι άνθρωπος, είναι ακομπλεξάριστος και πραγματικά είναι σπουδαίος σε όλα του τα επίπεδα, σε ό, τι κάνει. Η αγάπη που μου έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά φέτος… Είναι μεγάλη μου τιμή και φέτος κάναμε την πιο ωραία σεζόν της καριέρας μου», είπε μεταξύ άλλων στο φινάλε η Φουρέιρα.

Η βραδιά ήταν γεμάτη συγκίνηση ενώ και πολλοί celebrities βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν το πρόγραμμα των δυο επιτυχημένων τραγουδιστών. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS