CELEBRITIESSHOWBIZΆντρεα Καφά: Αποκάλυψε πότε και πού θα γίνει η βάφτιση του γιου...

Άντρεα Καφά: Αποκάλυψε πότε και πού θα γίνει η βάφτιση του γιου της

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και την Τάνια Νεοκλέους παραχώρησε η Άντρεα Καφά λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι. Η γνωστή αθλητικογράφος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πότε σκοπεύουν να κάνουν την βάφτιση του γιου τους με τον Αντρέα Πολυβίου και ποιες θα είναι οι νονές του μικρού.

Διαβάστε επίσης: Άντρεα Καφά: «Δεν είχα ποτέ εμμονή ότι έπρεπε μια μέρα να κάνω παιδί πάση θυσία»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Πρόσφατα σας είδαμε να πραγματοποιείτε έναν όμορφο πολιτικό γάμο. Πώς τον ζήσατε εσείς;

Πολύ όμορφα. Είχαμε πει ότι θα κάναμε έναν πολιτικό γάμο πριν από τη γέννηση του παιδιού μας, όμως δεν θέλαμε, αυτός να είχε μια αυστηρά τυπική μορφή. Τηλεφωνήσαμε στην αδερφή μου, στις αδερφές του Ανδρέα και στους γονείς μας και τους είπαμε ότι θέλαμε μετά τον γάμο να κάνουμε ένα πάρτι για την οικογένειά μας και μόνο. Έτσι, πήγαμε όλοι μας για φαγητό, ενώ την επόμενη μέρα ξαναβρεθήκαμε στο σπίτι, εγώ είχα φτιάξει ένα όμορφο ντεκόρ, ενώ είχαμε παραγγείλει και μια τούρτα. Το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ, γιατί καταφέραμε να το ζήσουμε κάπως. Και στο Δημαρχείο νιώθω ότι απολαύσαμε πολύ τη διαδικασία, γιατί επαναλαμβάναμε όρκους δυνατά ο ένας στον άλλο, παρά τη φυσική αμηχανία που υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, που ευτυχώς θα έχουμε τη χαρά να ζήσουμε για δεύτερη φορά μέσα από τον θρησκευτικό γάμο.

Θα ήθελες να μας αποκαλύψεις κάποιες λεπτομέρειες;

Ναι. Θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο με νονές την αδερφή μου και την αδερφή του Ανδρέα, την Ιωάννα, στην εκκλησία Αγία Νάπα στη Λεμεσό, την ίδια εκκλησία που βαφτίστηκα και εγώ αλλά και που παντρεύτηκαν και ο παππούς με τη γιαγιά μου. Οπότε, έχει δύο φορές συναισθηματική σημασία για μένα, ότι θα βαφτίσουμε το μωράκι μας, στη συγκεκριμένη εκκλησία.

Down Town

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS