CELEBRITIESSHOWBIZΆντρεα Κυριάκου: Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της και το...

Άντρεα Κυριάκου: Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της και το ηχηρό μήνυμα για την μητρότητα

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν πρόσφατα Άντρεα Κυριάκου και Γιώργος Μερκής με την γέννηση της κορούλας τους. Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο τον Λαμπρινό.

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96,8 δεν είχε αποκαλύψει το όνομα που θα δώσουν στην μικρούλα, εκτός από το αρχικό του ονόματος το “Μ”.

Τελικά το αποκάλυψε μέσα από το instagram και με τον πιο όμορφο τρόπο. Όπως είδαμε ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τον υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σπίτι της και σε ένα από τα στολίδια είδαμε ότι το όνομα που θα δώσουν στη νεογέννητη κόρη τους είναι Μαρίλια.

Μάλιστα, μέσα από ακόμη μια ανάρτηση που έκανε στο instagram η τρυφερή μανούλα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα που αφορά την μητρότητα.

«Δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι μέχρι που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη επιλογή που έχεις. Είναι δύσκολο να αγαπάς κάποιον τόσο βαθιά, να πονάς όταν πονάει να νιώθεις αυτό που νιώθει, ακόμα και χωρίς να πεις ούτε μία λέξη. Είναι δύσκολο να έχεις τα μικρά σου πλάσματα να βασίζονται σε σένα. Αλλά δεν μπορείς να τα παρατήσεις μαμά. Είσαι πολύ σημαντική. Χωρίς εσένα ο κόσμος τους θα γκρεμιζόταν. Σταμάτησε να εξηγείς τον εαυτό σας στους άλλους και κάντε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς και την οικογένειά σας. Εσύ ξέρεις καλύτερα » έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε με μία φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της.

To υπέροχο μήνυμα που έστειλε για την μητρότητα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS