CELEBRITIESSHOWBIZΈξαλλη η Άντρεα Κυριάκου: Η ερώτηση για την εγκυμοσύνη της και η...

Έξαλλη η Άντρεα Κυριάκου: Η ερώτηση για την εγκυμοσύνη της και η απάντηση που έδωσε

Η Άντρεα Κυριάκου ήδη μπήκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετράει αντίστροφα για την ημέρα που θα υποδεχθεί στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της με τον Γιώργο Μερκή. 

Το γνωστό μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96,8 συχνά επικοινωνεί με τους followers της, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της και απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις που της κάνουν. 

Χθες ωστόσο είδαμε ότι μία ερώτηση που της έκανε μία ακόλουθη την έκανε έξαλλη και η ερώτηση αφορούσε την γραμμή που έχει στην κοιλίτσα της. «Η γραμμή στην κοιλίτσα είναι πάρα πολύ έντονη, όταν ήμουν έγκυος την κόρη μου δεν είχα τέτοια έντονη.. Είναι φυσιολογικό να έχεις τέτοια γραμμή;» ήταν το σχόλιο.

Άντρεα Κυριάκου: «Πέρασα κορωνοϊό το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και ήταν δύσκολο»

Η ίδια φανερά ενοχλημένη απάντησε και το ανέβασε σε insta story προφανώς για να μην συνεχίσουν να την ρωτούν τέτοιου είδους ερωτήσεις. «Δεν ξέρω αν είναι οι ορμόνες. Δεν ξέρω αν είμαι υπερευαίσθητη. Αλλά πραγματικά κάπου κουράζει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ “ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ” (η λέξη αυτή ήταν που με έκανε έξαλλη) από τη γραμμή της εγκυμοσύνης.»

Στη συνέχεια ανέβασε και μία φωτογραφία της στην οποία έγραψε με αφορμή το προηγούμενο σχόλιο: «Δε θέλω να σας σοκάρω αλλά όταν γεννήσω αναμένεται να γίνει ακόμη πιο έντονη. Αν δεν σα φαίνεται φυσιολογική κάντε unfollow από τώρα.»

Σε άλλο σχόλιο την ρωτούσαν γιατί την έθιξε η απορία αυτύ αφού από ενδιαφέρον ρώτησε η κοπέλα, με την ίδια να δίνει ξανά την απάντησή της και να εξηγά μεταξύ άλλων ότι εάν αυτές οι ερωτήσεις γίνονταν σε μία μανούλα που κυοφορούσε το πρώτη της παιδάκι, πιθανόν να την προκαλούσαν άγχος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS