HomeTALK OF THE TOWNJUICYΆντρεα Κυριάκου - Γιώργος Μερκής full in love! To παθιασμένο φιλί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Άντρεα Κυριάκου – Γιώργος Μερκής full in love! To παθιασμένο φιλί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο ερωτάς τους μετρά πολλά χρόνια και πλέον έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Ο λόγος για την Άντρεα Κυριάκου και τον Γιώργο Μερκή, ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του νησιού.

Διαβάστε επίσης: Άντρεα Κυριάκου: Το βίντεο στο Tik Tok και η απάντηση περί νέας εγκυμοσύνης!

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera, στόλισε ήδη το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους και χθες Παρασκευή, ανέβασε μια πολύ τρυφερή στιγμή της ίδιας και του συζύγου της.

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί, μπροστά από το δέντρο.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends