ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΆντρεα Κυριάκου: Η βάφτιση της κόρης της στην Τήνο, η εντυπωσιακή διακόσμηση...

Άντρεα Κυριάκου: Η βάφτιση της κόρης της στην Τήνο, η εντυπωσιακή διακόσμηση και το συγκινητικό βίντεο

Στη Τήνο βρίσκεταιη οικογένεια της Άντρεας Κυριάκου και του Γιώργου Μερκή τις τελευταίες ώρες, για τη βάφτιση της κορούλας τους Μαρίλιας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (1/6).

Εκεί βρέθηκαν πρόσωπα από τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η μικρή Μαρίλια, το όνομα που χάρισαν στην μικρή αφού όπως αποκάλυψε στο παρελθόν η  ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96,8 είναι ταμένη στην Παναγία της Τήνου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε και στο περιοδικό Down Town και στη Τάνια Νεοκλέους, σχολίασε ότι θα συνδυάσουν την βάφτιση και με λίγες μέρες χαλάρωσης μιας και δεν έχουν κανονίσει κάτι άλλο για διακοπές.

Η διακόσμηση ήταν εξίσου εντυπωσιακή όπως και το φλοράλ look που επέλεξε για την ξεχωριστή αυτή ημέρα η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός.

Μάλιστα ανέβασε και ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο βλέπουμε όμορφα στιγμιότυπα με την ίδια, την κορούλα της, τους νονούς, τους καλεσμένους και το μυστήριο στην εκκλησία.

“Η Παναγία πάντα δίπλα σου ζωή μου” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της ενώ εντοπίσαμε και αρκετά άλλα στιγμιότυπα από τα social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άντρεα Κυριάκου 🐾 (@andrea_kyriakou)

Ma1

A3

A4

A3 1

A6 1
A4 1
A2 1
A1
Image
Image 1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS