ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Άντρεα Κυριάκου εξομολογείται: «Πολλά δεν μπόρεσαν ποτέ να εφαρμοστούν στην πράξη»

Η Άντρεα Κυριάκου εξομολογείται: «Πολλά δεν μπόρεσαν ποτέ να εφαρμοστούν στην πράξη»

Ποζάρει και μας δείχνει τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της.

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Άντρεα Κυριάκου όπως η ίδια ανακοίνωσε πριν από μερικές εβδομάδες και το όμορφο μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο που φαίνεται να απολαμβάνει.

Η ίδια ανεβάζει φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε την αλλαγή στο σώμα της με την πάροδο του χρόνου, όμως χθες, η Άντρεα ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα ενώ δίνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις ανερχόμενες μανούλες.

Συγκεκριμένα γράφει: «Μανούλα μην προσπαθείς να φτάσεις το τέλειο. Όταν σε αυτή την κοιλιά φιλοξενούσα τον Λαμπρινό μας, πέρασα αμέτρητες ώρες διαβάζοντας για διατροφή που βοηθάει στην ανάπτυξη του εγκεφάλου, βιβλία διαπαιδαγώγησης, ψυχολογίας, για το πως λειτουργεί ο εγκέφαλος των παιδιών. Πολλά από αυτά δεν μπόρεσαν ποτέ να εφαρμοστούν στην πράξη γιατί κάθε παιδί έχει διαφορετικές ανάγκες. Πίστεψε με, θα είσαι η μαμά που έχει ανάγκη το παιδί σου. Αυτό που χρειάζεται πάνω απ’όλα είναι αγάπη. Και την αγάπη δεν τη βρίσκεις σε κανένα βιβλίο, δε διδάσκεται σε κανένα σχολείο ή πανεπιστήμιο. Ειδικά η μητρική που είναι ασύγκριτη, αστείρευτη… Αυτή τη φορά ξέρω (συνεχίζω μεν το διάβασμα 😅 γιατί το αγαπώ, αλλά με λιγότερες προσδοκίες) πως η αγάπη θα μου δείξει την κατεύθυνση, θα ανοίξει δρόμους… 🤰🏻🫶🏼 #motherhood»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS