ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΑντρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι τους

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι τους

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει σύντομα ο Αντρέας Γεωργίου. Ο Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης, όπως έγινε γνωστό έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου και αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης μέσα από την εκπομπή “Fay’s Time” αποκάλυψε λεπτομέρειες του γάμου που αφορούν τους κουμπάρους που επέλεξε το ζευγάρι.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει ότι κουμπάροι θα είναι οι στενοί συνεργάτες του Αντρέα Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου. Η δημοσιογράφος, Μάρτζυ Λαζάρου αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον Κούλλη Νικολάου και της επιβεβαίωσε το γεγονός.

Διαβάστε επίσης: Αντρέας Γεωργίου: Ποια είναι η κούκλα Σιμώνη Χριστοδούλου με την οποία παντρεύεται

«Δεν έχω να κάνω δήλωση, γιατί ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει κάτι. Κι άμα είναι ψέμα; Τι δήλωση να κάνω; Άρα δεν διαψεύδω, δεν επιβεβαιώνω! Ο ίδιος να βγει και να μιλήσει και μετά να μας αφήσει και εμάς να μιλάμε. Ναι, είναι καλά στην προσωπική του ζωή. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ο κουμπάρος. Δεν είναι πιθανότητα, είναι απαίτηση», δήλωσε ο Κούλλης Νικολάου.

Όπως είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα μας, ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Αγία Νάπα ενώ η πρόταση γάμου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας είχε γίνει λίγο πριν τα χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS