ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΑποκαλύψεις σόκ για τον Πικέ: «Απάτησε πάνω από 50 φορές την Σακίρα»

Αποκαλύψεις σόκ για τον Πικέ: «Απάτησε πάνω από 50 φορές την Σακίρα»

“Τα άπλυτα βγηκαν στη φόρα”

Μπορεί εδώ και μήνες το διάσημο ζευγάρι να ακολουθεί χωριστούς δρόμους, αλλά οι αποκαλύψεις σχετικά με την σχέση τους συνεχίζονται. Νεές αποκαλύψεις αυτή την φορά θέλουν τον Πικέ κατα..συρροή άπιστο απέναντι στην Κολομβιανή ποπ σταρ.

Σύμφωνα με τoν δημοσιογράφο και παπαράτσι Τζόρντι Μαρτίν, o ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της σχέσης του με τη Σακίρα, σύναψε ερωτικούς δεσμούς όχι με μία, αλλά με 50 γυναίκες: «Την έχει απατήσει όχι μόνο με την Κλάρα Κία, αλλά αμέτρητες φορές. Πάνω από 50. Η Σακίρα έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τα πάντα» 

«Η μία ήταν το 2012 και το 2016 με την πρώην σύντροφό του, Νούρια Τόμας, και πριν από δύο χρόνια με μια κοπέλα σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη και η λίστα συνεχίζεται”, αποκάλυψε ο Martin.

Αναφέρθηκε επίσης και στην παράνομη σχέση που διατηρούσε ο άσος του ποδοσφαίρου με το διάσημο μοντέλο , Μπαρ Ραφαέλι. Συγκεκριμένα είπε : «Το ρήγμα μεταξύ τους ξεκίνησε επειδή η Σακίρα, βρήκε μηνύματα με τη Ραφαέλι και δεν ήταν απλά μηνύματα, υπήρχε κάτι περισσότερο. Είχαν κανονίσει ιδιωτικές συναντήσεις».

Bar Refaeli2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS