Συνέντευξη στο «Τετ α τετ» και στον Τάσο Τρύφωνος παραχώρησε η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, τη δύσκολη περίοδο στο κέντρο αποτοξίνωσης που πέρασε η κόρη της Σοφία ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.
Διαβάστε επίσης Άννα Βίσση: Μιλά πρώτη φορά για την απεξάρτηση της κόρης της Σοφίας και η εξομολόγησή της συγκινεί
Ο Τάσος Τρύφωνος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τα όσα του εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση ενώ προβλήθηκε και ένα μικρό απόσπασμα από την εν λόγω συνέντευξη:
Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Tik Tok με τη συναυλία της Βίσση στο Ηρώδειο! Το φιλί στο στόμα με τον Καρβέλα
- «Έχω βιώσει κακοποιητική σχέση, ναι, ζήτησα βοήθεια και με βοήθησαν. Και ξέκοψα βέβαια.»
- «Θέλαμε να χωρίσουμε δεν είναι ότι δεν θέλαμε απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με το Νίκο αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τον συνέκριναν πολλές φορές».
- «Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος.»
Διαβάστε επίσης: «50 χρόνια Άννα Βίσση»: Τα highlights από την εκρηκτική συναυλία της Απόλυτης, στην Λάρνακα!
Η συνέντευξη της Άννας Βίσση θα προβληθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου στις 24.15 στον ALPHA.

